VIDEO: / LeBron u ludoj završnici izbacio Boston!

Košarkaši Miamija su pobijedili su Boston 97:87 poslije velikog preokreta u završnici pete utakmice NBA doigravanja i s ukupno 4:1 u seriji izborili finale Istočne konferencije.

12.5.2011.
13:21
VOYO logo

Heat je na krilima sjajnog LeBrona Jamesa, koji je ubacio 33 koša te Dwyanea Wadea (34 koša) došao do ključne pobjede. No, upravo je LeBron James u posljednjoj četvrtini ubacivao odlučujuće koševe i zapečatio sudbinu Bostona.

Miami je u zadnjoj četvrtini zaostajao šest koševa (81:87), ali je potom serijom 16-0 došao do trijumfa. U toj je seriji James zabio zadnjih deset koševa. Velika Miamijeva trojka Wade, James i Bosh zajedno je ubacila 81 od 97 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod Celticsa najučinkovitiji je bio Ray Allen s 18, te Kevin Garnett s 15 koševa. Boston je u završnici igrao bez ozlijeđenih Rajona Ronda i Jermainea O'Neala, obojica su imali problema s leđima.

A u drugom susretu Oklahoma City lako došla do uvjerljive pobjede protiv Memphisa (99:72) te sada u seriji vodi 3-2 u polufinalu Zapadne konferencije. Kod Thundera najučinkovitiji su bili Kevin Durant s 19, Daequan Cook s 18 (četiri trice), Russell Westbrook s 11 te Nazr Mohammed s 10 koševa. U redovima gostiju Marc Gasol ubacio je 15 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo