[VIDEO] BRYANTOV HELIKOPTER SNIMLJEN NEKOLIKO MINUTA PRIJE PADA: / Nedugo nakon ovog manevra uslijedila je katastrofa

Image
Foto: Twitter

U međuvremenu je na Twitteru objavljena snimka Bryantova helikoptera negdje pola sata prije nego što se srušio

28.1.2020.
19:06
Twitter
VOYO logo

Svijet sporta u šoku je nakon objave kako je jedan od najboljih američkih košarkaša svih vremena Kobe Bryant (41) poginuo u nedjelju u padu helikoptera u Calabasasu, gradu u američkoj saveznoj državi Kaliforniji. S Bryantom je bila i njegova 13-godišnja kći Gianna Maria Onore, a poginulo je svih devetero osoba koje su se nalazile u helikopteru. Bryantovi su s još sedmero ljudi putovali na košarkaški turnir za djevojčice na kojem je Gianna trebala nastupiti.

Image
[VIDEO] PROCURILE SNIMKE I SLIKE IZ BRYANTOVA HELIKOPTERA U VOŽNJI: /

Proći će vas jeza od ovih prizora

Image
[VIDEO] PROCURILE SNIMKE I SLIKE IZ BRYANTOVA HELIKOPTERA U VOŽNJI: /

Proći će vas jeza od ovih prizora

U međuvremenu je na Twitteru objavljena snimka Bryantova helikoptera negdje pola sata prije nego što se srušio. Jedan žitelj Glendalea, kako sam kaže, ima običaj snimati sve čudno što se događa u okolici njegove kuće, a toga kobnog jutra snimio je baš Bryantovu letjelicu kako kruži iznad njegove kuće. "Trudim se snimiti sve čudno što se događa oko moje kuće u Glendaleu. Nažalost ovog jutra nisam bio niti svjestan da sam snimio Bryantov helikopter. On, njegova kći i ostali poginuli su 31 minutu nakon ove snimke", napisao je korisnik Twittera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uzrok za sada nepoznat

Za sada se još ne zna koji je točan uzrok nesreće, ali gotovo svi se slažu kako je glavni problem bila gusta magla koja se nadvila nad Los Angelesom. Tamošnja policija potvrdila je kako je toga dana prizemljila sve svoje helikoptere zbog loših vremenskih uvjeta, a Bryantovu pilotu isto je sugerirano nedugo nakon što je podigrao letjelicu u zrak, odnosno čak i prije polijetanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pilot je usprkos upozorenjima ipak poletio, a američki TMZ objavio je i audiosnimku između kontrolnog tornja i pilota. Pilot je tražio pomoć jer očito nije uopće vidio kamo leti, a na snimci se čuje kako kontrola leta pokušava pomoći pilotu da izađe iz loše situacije, dok je ovaj 15-ak minuta kružio nad LA-om. Međutim, američki mediji prenose kako je pilot napravio veliku pogrešku nekoliko trenutaka prije nesreće. Letio je prenisko, a kontrola ga je upozoravala da se mora podići na veću visinu, a onda je on krenuo prema jugu i zabio se u planinu pri brzini od 300 km/h.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pilot je probleme s maglom prijavio dok su letjeli iznad zoološkog vrta, te su kružili šest puta i letjeli nisko na visini od oko 500 metara. “Morate povećati brzinu, letite prenisko”, pokušavali su ga upozoriti, ali pilot nije dobro čuo dispečera, ili je izgubio signal. Kontrola leta zatim je izgubila kontakt s helikopterom i to baš negdje u trenutku nesreće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo