[VIDEO] BOGDANOVIĆ I ŠARIĆ U FANTASTIČNIM IZDANJIMA: / Babo 'natočio' Spurse i prekinuo crni niz

Image
Foto: Profimedia

Zaigrao je u momčadi San Antonio Spursa u ovoj utakmici i Luka Šamanić koji je dobio šest minuta te je za to vrijeme skupio četiri poena

4.1.2021.
8:24
Profimedia
VOYO logo

Najbolji hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović nakon dvije uzastopne utakmice s jednoznamenkastim brojem poena vratio se starim navikama. Babo je u sinoćnjoj utakmici protiv San Antonio Spursa ubacio 28 poena za nepunih 27 minuta na terenu. Jazz je, inače, slavio glatko u toj utakmici rezultatom 130:109.

Hrvatski reprezentativac predvodio je svoju momčad po broju poena. Njegove trice presudile su utakmicu, igrao je s efikasnošću koja se rijetko viđa, pogotovo kod vanjskih šutera. Bogdanović je pogodio 10 od 13 šuteva koje je uzeo, pogodio je 6 od 7 trica, a na sve to dodao je i tri asistencije te jedan skok. Kako je rešetao Babo pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zaigrao je u momčadi San Antonio Spursa u ovoj utakmici i Luka Šamanić koji je dobio šest minuta te je za to vrijeme skupio četiri poena. Kod Spursa je najbolji bio Keldon Johnson s 22 poena. Sažetak utakmice pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
[VIDEO] STEPH CURRY ZABIO 62 POENA: /

Pogledajte šutersku rapsodiju i nastup o kojem će se još danima pričati

Image
[VIDEO] STEPH CURRY ZABIO 62 POENA: /

Pogledajte šutersku rapsodiju i nastup o kojem će se još danima pričati

Šarić vrlo učinkovit

Isto kao i Bogdanović, i Dario Šarić u redovima Phoenix Sunsa imao je sjajan nastup protiv Clippersa. Vratio se u sastav nakon ozljede i bio vrlo učinkovit. Dario je ušao s klupe i za 17 minuta postigao 15 poena. Dodao je tomu i četiri skoka te po jednu asistenciju i ukradenu loptu.

No Clippersi su ipak bili prejaki i na kraju su slavili 112:107. Momčad iz Grada Anđela predvodio je Paul George s 39 poena, dok je Ivica Zubac imao skroman učinak od 4 poena. Sažetak utakmice pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tatum za pobjedu

Od ostalih utakmica valja izdvojiti tijesnu pobjedu Boston Celticsa 122:120 protiv Detroit Pistonsa. Pistonsima se usred utakmice ozlijedio jedan od najboljih igrača Josh Jackson, a Celticsi su na samom kraju na individualnu kvalitetu Browna i Tatuma ipak uzeli pobjedu.

Tatum je pogodio za pobjedu u posljednjim sekundama, a utakmicu je završio s 24 poena, 12 asistencija i 8 skokova, dok je Brown zabio 31 poen. Sažetak te utakmice pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brooklyn Netsi razočaravajuće su izgubili protiv Washingtona 123:122, iako su Irving i Durant igrali. Dallas je izgubio od Chicaga 10 razlike, a Nikola Jokić imao je triple-double u uvjerljivoj pobjedi Denvera nad Minnesotom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Golden State je na krilima abnormalno dobrog Stephena Curryja koji je zabio 62 poena pobijedio Portland Trail Blazerse, dok se prvaci Lakersi nisu previše namučili protiv Memphisa.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

NBA rezultati

Detroit Pistons - Boston Celtics 120:122 Brooklyn Nets - Washington Wizards 122:123 Memphis Grizzlies - Los Angeles Lakers 94:108 Minnesota Timberwolves - Denver Nuggets 109:124 San Antonio Spurs - Utah Jazz 109:130 (Luka Šamanić je za Spurse igrao 6 minuta postigavši 4 koša, dok je Bojan Bogdanović za Utah ubacio 28 koševa za 27 minuta) Chicago Bulls - Dallas Mavericks 118:108 Phoenix Suns - LA Clippers 107:112 (Dario Šarić je za Sunse igrao 17 minuta postigavši 15 koševa uz 4 skoka, dok je Ivica Zubac za Clipperse zabio 4 koša i upisao 4 skoka za 23 minute) Golden State Warriors - Portland Trail Blazers 137:122

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo