[VIDEO] BABO SE VRATIO I ODMAH BIO NAJBOLJI: / Pogledajte kako je svoj Jazz vodio do uvjerljive pobjede

Image
Foto: Profimedia

Od ostalih sinoćnjih predsezonskih utakmica valja izdvojiti odličan nastup Luke Dončića koji je sa svojim Dallas Mavericksima upisao pobjedu 128:112 protiv Milwaukee Bucksa

15.12.2020.
8:50
Profimedia
VOYO logo

Najbolji hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović nakon devet mjeseci vratio se na NBA parkete. Babo je sinoć bio najbolji pojedinac u dresu svog Utah Jazza koji je sa 111:92 svladao Phoenix Sunse u predsezonskom okršaju.

Bogdanović je, iako je iza njega velika pauza i operacija zgloba, dobio značajnu minutažu, a iskoristio ju je na najbolji mogući način. Svoju je momčad predvodio u poenima, zabio je 18, a dodao je na to i pet skokova te tri asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je Babo odigrao svoju povratničku utakmicu, možete pogledati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dončićeva magija

Od ostalih sinoćnjih predsezonskih utakmica valja izdvojiti odličan nastup Luke Dončića koji je sa svojim Dallas Mavericksima upisao pobjedu 128:112 protiv Milwaukee Bucksa.

Sjajni Slovenac imao je 27 poena i osam skokova, a pomogao mu je i Josh Richardson koji je zabio 23. Giannis Antetokounmpo zabio je 24 poena uz katastrofalnu predstavu s linije slobodnih bacanja (1/7).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dončićevu maestralnu partiju možete pogledati OVDJE.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

NBA predsezona

Utah Jazz - Phoenix Suns 111:92 Charlotte Hornets - Toronto Raptors 109:112 Milwaukee Bucks - Dallas Mavericks 112:128 Minnesota Timberwolves - Memphis Grizzlies 104:123 Miami Heat - New Orleans Pelicans 92:114 Cleveland Cavaliers - Indiana Pacers 116:106

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo