VELIKI SKANDAL DOBIO SVOJ EPILOG / Grčki velikan odbio se pojaviti na utakmici i izbacio sam sebe u drugu ligu

Image

Olympiakos je ovim potezom, koji je najavio prošli tjedan, sam sebe izbacio u drugu ligu odnosno načinio prvi korak ka prelasku u ABA ligu

20.5.2019.
18:15
VOYO logo

Premda je vlasnik Panathinaikosa vjerovao do kraja, obrat se ipak nije dogodio. Olympiakos se u zakazanih 18 sati nije pojavio u OAKA areni gdje ga je u prvoj utakmici četvrtfinala doigravanja za prvaka trebao čekati najveći rival Panathinaikos.

"Želimo vjerovati da će se predomisliti u posljednji trenutak i da će doći igrati u OAKA Areni večeras", rekao je ranije tijekom ponedjeljka Dimitris Giannakopoulos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Olympiakos je ovim potezom, koji je najavio prošli tjedan, sam sebe izbacio u drugu ligu odnosno načinio novi korak ka prelasku u ABA ligu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, sve je krenulo u posljednjoj međusobnoj utakmici u polufinalu Kupa kada se Spanoulis i društvo nisu vratili iz svlačionice na poluvremenu jer su smatrali da suci navlače za Panathinaikos. I ne samo tada.

Skandal je sada dobio svoj epilog u Grčkoj, a uskoro bi mogao i u regiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Konflikt između Olympiakosa i Panathinaikosa važan je na lokalnoj razini, ali mi smo u toj situaciji neutralni. Razočaran sam zbog svega i smatram da je sve ovo sramota za grčku košarku", rekao je prvi čovjek Eurolige Jordi Bartomeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo