VELIKA ČAST ZA KOŠARKAŠA KOJI JE NAPUSTIO GOLDEN STATE: / Nećete vjerovati kakvo su mu priznanje odali Warriorsi

Image
Foto: Ezra Shaw/Getty Images/AFP

Slavni Amerikanac otišao u drugu momčad, ali u Warriorsima i dalje ima zvjezdani status

2.7.2019.
10:24
Ezra Shaw/Getty Images/AFP
VOYO logo

Golden State Warriors su odlučili "umiroviti" broj 35 kojeg je nosio Kevin Durant i taj broj nitko neće nositi dok je Joe Lacob suvlasnik ovog NBA kluba, objavili su prvaci 2017. i 2018. nakon vijesti da je dvostruki MVP odlučio postati član Brooklyn Netsa.

Image
Foto: Profimedia, Alamy
Image
Foto: Profimedia, Alamy

Kevin Durant

"Danas kada on započinje novo poglavlje svoje nevjerojatne karijere, želimo zahvaliti KD-ju za njegov doprinos i na tome što je bio dio jedne od najplodonosnije serije u povijesti NBA i želimo mu sve najbolje na putu do Kuće slavnih. Zato i to dok sam ja suvlasnik ove momčadi ni jedan igrač više neće nositi broj 35 na dresu Warriorsa", kazao je Lacob.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Supermomčad u Brooklynu

U Brooklynu, s kojim je potpisao četverogodišnji ugovor vrijedan 164 milijuna dolara, Durant će igrati zajedno s Kyrieom Irvingom i DeAndreom Jordanom. Durant je igrao tri sezone u Warriorsima s kojima je osvojio dva naslova prvaka i dva je puta bio proglašen najkorisnijim igračem finala.

Na žalost ove je ove sezone u petoj utakmici finala ozlijedio Aholovu tetivu što će ga udaljiti od terena gotovo cijelu iduću sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo