[VIDEO] UMRO KOŠARKAŠ KOJI JE DOŽIVIO INFARKT USRED UTAKMICE: / Nova katastrofa pogodila je sportski svijet

Image
Foto: Screenshot

Preminuo je američki košarkaš Zeke Upshaw

26.3.2018.
20:52
Screenshot
VOYO logo

Košarkaš razvojne NBA lige, momčadi Grand Rapids Drivea Zeke Upshaw (26) preminuo je u ponedjeljak navečer, javljaju američki mediji. Zeke Upshaw doživio je infarkt u utakmici protiv Long Island Netsa. Srušio se na parket niti minutu prije kraja utakmice. Na nosilima je iznesen s parketa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NOVA STRAHOTA U SVIJETU SPORTA: Košarkaš se bori za život nakon što je za vrijeme utakmice dobio srčani udar. Samo se srušio

Brzo je prebačen u bolnicu gdje se borio za život od subote navečer do ponedjeljka navečer. Užasnu vijest o Zekeovoj smrti uskoro je potvrdio i njegov klub. Rezultati obdukcije otkrit će točan uzrok smrti.

"Zeke je bio topla osoba i sjajno je predstavljao naš klub, na terenu i izvan njega. Naše misli su s njegovom obitelji i prijateljima u ovoj teškoj situaciji".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegova majka Jewel u najtežim se trenucima zahvalila svima koji su bili uz obitelj Upshaw zadnja dva dana...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon neprestanih liječničkih napora medicinskog tima u Spectrum Healthu, Zeke nas je napustio u 11:16 ujutro. Obitelji, prijatelji, suigrači, treneri, navijači i povjerenici, zahvaljuju vam na svim vašim molitvama i podršci u ovom najtežem trenutku za nas. Molimo vas da poštujete našu privatnost u ovom teškom trenutku za nas. Pojedinosti o njegovu pogrebu javit ćemo kasnije. Zahvaljujemo svim liječnicima i medicinskim sestrama u Spectrum Healthu za napore o brizi za našeg sina. Također bismo se zahvalili Grand Rapids Driveu za potporu koju su pružili našoj obitelji", ističe majka Jewel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo