U LOVU NA BULLSE: / Golden State treba sedam pobjeda u devet utakmica

Image

Aktualni NBA prvaci Golden State Warriorsi uspisali u novu pobjedu, već 66. ove sezone nakon što su u svojoj Oracle Areni pobijedili Philadelphia 76erse 117-105. Warriorsima je ovo bila 66.

28.3.2016.
11:10
VOYO logo

Warriorse je predvodio Klay Thompson koji je prvi put u karijeri vezao dva susreta u kojima je zabio po 40 koševa nakon što mu je to uspjelo i u subotu protiv Dallasa. Thompsona su najbolje pratili Stephen Curry s 20 koševa i osam asistencija, te Draymond Green koji je upisao 12. triple-double ove sezone - 13 koševa, 11 skokova i 11 asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Washington jedini slavio u gostima

U redovima Sixersa, kojima je to bio deveti uzastopni poraz, najefikasniji su bili Carl Landry sa 22 koša i Ish Smith sa 20 koševa i 10 asistencija.

Domaće pobjede ostvarili su i LA Clippersi, Indiana i Sacramento. Clippersi su bili bolji od Denvera 105-90, Indiana je pobijedila Houston 104-101, a Sacramento je slavio protiv Dallasa 133-111. Jedinu gostujuću pobjedu večeri ostvario je Washington pobijedivši u LA-u Lakerse 101-88. Clippersi su pobjedom protiv Denvera osigurali doigravanje postavši četvrta momčad na Zapadu kojoj je to uspjelo i prije zadnjeg kola. Jedinu gostujuću pobjedu večeri ostvario je Washington pobijedivši u Staples Centru LA Lakerse 101-88.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo