mlada nba zvijezda / Trener 76ersa oduševljen Šarićem: 'Obožavam ga trenirati, jako je predan i natjecateljski nastrojen'

'Oduševljava me njegova predanost i natjecateljski duh. Uvijek me želi zadovoljiti i tako se trudi biti dio momčadi', kaže trener Sixersa o Dariju

13.10.2016.
11:44
VOYO logo

Sezona još nije ni počela, a Philadelphia je već oduševljena hrvatskim košarkaškim reprezentativcem Darijom Šarićem.

Iako smo svi u Lijepoj našoj nerijetko skloni subjektivnosti kad su sportske teme u pitanju, ovaj put doista nije tako.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, riječi hvale za Darija ima i sam trener Sixersa Brett Brown.

Šarić je u prve tri pripremne utakmice uoči početka NBA sezone protiv Bostona, Clevelanda i Washingtona u prosjeku igrao 18 minuta, a ostvario je učinak od 9,3 koševa i 4,3 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Obožavam trenirati Darija. Iako je mlad i tek nam se priključio, u svakom trenutku daje sve od sebe i ide žestoko, ponosan je, nabrijani radnik i veliki profesionalac", rekao je Brown.

Utakmicu protiv Memphisa Šarić je odgledao s klupe, a Brown tvrdi da mu se sviđa što se na Dariju vidjelo kako izgara od želje za igrom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osjećao se krivim što ne igra, oduševljava me njegova predanost i natjecateljski duh. Uvijek me želi zadovoljiti i tako se trudi biti dio momčadi da mu se zbog samo jednog propuštenog meča osjeća kao da je učinio nešto loše. Ali, shvatit će da se i košarka uči i gledanjem s klupe", zaključio je Brown.    

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo