TEŽAK UDARAC ZA CEDEVITU: / Zvezda ih u Zagrebu izbacila iz ABA lige i Eurolige

Image
22.3.2016.
22:12
VOYO logo

U prvom susretu u Beogradu Zvezda je slavila nakon produžetka 97-88. U uzvratu je u prve dvije četvrtine Cedevita stalno vodila s malom prednošću, da bi gosti preokrenuli i ključnu prednost stekli u trećoj četvrtini koju su dobili s 21-10.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Zvezda u Zagrebu izbacila Cedevitu iz ABA lige

Image

Zvezda u Zagrebu izbacila Cedevitu iz ABA lige

Cedevita se nije predavala i košem Gordića minutu i pol prije kraja stigla je na zaostatak od samo 62-63, no odmah potom je za Zvezdu pogodio Miller, a Lazić tricom odveo sprski sastav do nenadoknadivih 68-62. Hrvatski prvak je u ovoj utakmici trice gađao katastrofalnih 4-24, a imali su i 11 skokova manje od protivnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod Cedevite su najučinkovitiji bili Pullen (17), Gordić (13) i White (11), dok su kod Zvezde najbolji bili Štimac (17) i Miller (14).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom polufinalu Mega je izbacila prvoplasiranu Budućnost također s 2-0 u pobjedama.

Pobjednik ide u Euroligu

Podsjetimo i na to da su na sastanku održanom u nedjelju u Zagrebu predstavnici u skupštini ABA lige velikom su većinom glasova (11-1) izabrali Euroligu kao glavno klupsko natjecanje prema kojem će voditi rezultati klubova ostvareni u regionalnom košarkaškom natjecanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tim su potezom predstavnici klubova ovlastili direktora ABA lige KrešimiraNovosela i sportskog direktora ŽarkaČabarkapu da nastave i finaliziraju pregovore s čelnicima Eurolige o trogodišnjem ugovoru prema kojem bi najbolji klubovi regionalne lige imali zajamčeno jenno mjesto u Euroligi i tri u Eurokupu za sezone 2016/17, 2017/18. i 2018/19.

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo