TEŽAK UDARAC ZA BABU I DRUŠTVO: / Bogdanovićevi Wizardsi ovome se nisu nadali

Image

Na gostovanju kod Charlotte Hornetsa, momčadi koja će ove sezone jako teško vidjeti doigravanje, poraz su upisali Bojan Bogdanović i njegovi Washington Wizardsi, a bilo je 98-93 za domaćina.

19.3.2017.
8:30
VOYO logo

Utakmica je za Wizardse bila itekako važna u kontekstu borbe za drugo mjesto Istočne konferencije koju sad čvršće drže Boston Celticsi koji, dapače, ugrožavaju i naizgled sigurnu 'jedinicu' aktualnih prvaka NBA lige, u noći na nedjelju poraženih Cleveland Cavaliersa.

U susretu u kojem su Wizardsi zaustavljeni na 37 posto preciznosti i samo 31 posto u prvom poluvremenu, blistao nije niti hrvatski reprezentativac premda se njegov statistički učinak ne može nazvati lošim. Ubacio je Bogdanović 12 poena (trica 2-5, ukupno 4-9) i uhvatio tri lopte pod obručima u 23 odigrane minute. Imao je i četiri izgubljene lopte, najviše na utakmici u kojoj su za domaćina petorica igrača ubacila dvoznamenkast broj poena. Više od ostalih Cody Zeller, 19.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvaci su gostovali u Staples centru u kojem su ostali smrzuti na -30 u dvoboju u kojem su nastupili bez najvećih zvijezda. Odmarali su LeBron James, Kyrie Irving i Kevin Love, a to znali iskoristiti Blake Griffin (23 koša, osam skokova) i društvo za konačnih 108-78.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenimo i novu briljantnu utakmicu Jamesa Hardena koji je stigao do 19. triple-doublea sezone nakon što je za svoju momčad isporučio 40 poena i po deset skokova i asistencija. Ukupno mu je ovo bio sedmi ovakav učinak u sezoni u kojem je ubacio ili prebacio 40 poena, a to nikad nitko u povijesti najjače košarkaške lige svijeta nikad nije uspio napraviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, u slavlju kod Denver Nuggetsa, a bilo je 109-105, stigao je do drugog takvog učinka u manje od 24 sata. Točnije, u posljednje dvije utakmice upisao je ukupno 81 koš, 25 skokova i 21 asistenciju.

NBA liga, rezultati:

Oklahoma City Thunder - Sacramento Kings 110-94

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atlanta Hawks - Portland Trail Blazers 97-113

Charlotte Hornets - Washington Wizards 98-93

Tekst se nastavlja ispod oglasa

LA Clippers - Cleveland Cavaliers 108-78

Chicago Bulls - Utah Jazz 95-86

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Memphis Grizzlies - San Antonio Spurs 104-96

Denver Nuggets - Houston Rockets 105-109

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Golden State Warriors - Milwaukee Bucks 117-92

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo