TALIJANI POSLALI PORUKU HRVATSKOJ: / Favoriti turnira upisali uvjerljivu pobjedu, jedna četvrtina bila im je dovoljna za Tunis

Image

U susretu 1. kola skupine B kvalifikacijskog olimpijskog turnira košarkaša za odlazak na Olimpijske igre u Torinu Italija je uvjerljivo svladala Tunis sa 68:41 (19:12, 13:15, 22:2, 14:12).

4.7.2016.
22:58
VOYO logo

Ključna je bila treća četvrtina koju su domaćini dobili 20 razlike, a Tunis u tom razdobolju ubacio samo dva poena.

Andrea Bargnani je sa 15 koševa predvodio Italiju, dok je Mourad El Mabrouk ubacio 11 poena za Tunis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U utorak protiv Tunisa

U 2. kolu ove skupine u utorak od 21 sat igraju Hrvatska i Tunis, a Hrvatska bi pobjedom u tom dvoboju izborila plasman u polufinale i prije dvoboja 3. kola protiv Italije u srijedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U susretu 1. kola skupine A u Torinu Grčka je bila uvjerljiva protiv Irana sa 78:3. U toj skupini nalazi se još Meksiko koji će u utorak igrati protiv Irana, a u srijedu protiv Grčke.

Prve dvije reprezentacije iz obje skupine igrat će u petak u polufinalima, dok će se pobjednici polufinala sastati u subotnjem finalu, a samo pobjednik turnira će izboriti plasman na Olimpijske igre u Rio de Janeiru (5-21. kolovoza).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srbija bolja od Portorika

Istovremeno, na kvalifikacijskom turniru u Beogradu Latvija je svladala Japan 88:48, a domaćin Srbija bila je bolja od Portorika 87:81.

Sutra počinje i turnir u Manili na Filipinima na kojem se za jedno mjesto u Riju bore Turska, Senegal i Kanada, dok su u drugoj skupini Francuska, Filipini i Novi Zeland

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo