SUPER MARIO POKAZAO ŠTO MOŽE: / Ovim sjajnim potezima Hezonja je oduševio Amerikance

Image
Foto: AFP

Jedan od najtalentiranijih hrvatskih košarkaša Mario Hezonja (21) završio je svoju rookie sezonu u NBA ligi jer se njegov Orlando nije plasirao doigravanje.

17.4.2016.
11:00
AFP
VOYO logo

Nije loše za petog picka NBA drafta 2015. godine, ali sljedeće sezone Hezonja mora odigrati bolje. Hrvatski reprezentativac ove je sezone oduševljavao košarkaške zaljubljenike u SAD-u i imao nekoliko zapaženih partija. Definitivno njegovo najefikasnije izdanje viđeno je u utakmici između Orlanda i Bullsa 3. ožujka, kad je bivši igrač Barcelone i Zagreba ubacio 21 poen.

Ukupno je Hezonja 24 puta ove sezone zabio najmanje deset poena. U posljednje tri utakmice ove sezone, Hezonja je kombinirano zabio 39 poena. Od toga najviše Bucksima u pretposljednjoj utakmici sezone, 19 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Dubrovčanin pokazao što može

Tako je sjajni 21-godišnji Dubrovčanin pokazao je svoju kvalitetu i atraktivnu igru u videu u kojem je posloženo njegovih 20 najboljih akcija ove sezone. Hezonja će s Hrvatskom od 4. do 10. srpnja u Torinu, u skupini protiv domaće Italije i Tunisa, a kasnije i protiv Grčke, Meksika ili Irana, pokušati izboriti plasman na Olimpijske igre u Rio de Janeiro, koje će se održati od 5. do 21. kolovoza.

Hrvatska bi mogla biti izbačena

Naravno, ako Fiba Hrvatsku ne izbaci iz kvalifikacija. Naime, nisu se zaustavili loši odnosi na relaciji Fiba – Uleb i onda su pale dvije žrtve. Španjolska i Slovenija dobili su suspenzije od Fibe, a očekuje se izbacivanje ukupno 14 momčadi, dok je zasad sigurna tek Francuska .

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ŠPANJOLCI I SLOVENCI IZBAČENI S EUROBASKETA?! /

Hoće li i Hrvatska doživjeti istu sudbinu?

Image
ŠPANJOLCI I SLOVENCI IZBAČENI S EUROBASKETA?! /

Hoće li i Hrvatska doživjeti istu sudbinu?

Što se tiče Hrvatske, naša nacionalna momčad se nalazi u krugu reprezentacija kojima prijeti teška Fibina sankcija jer su regionalni hrvatski ABA ligaši Cedevita i Zadar na skupštini regionalne lige izabrali su izlazak u Eurokup umjesto u Fibinu Ligu prvaka, koja je sporna u čitavoj ovoj priči o sukobu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo