STRAVIČNA PRIJETNJA HRVATSKOM SUCU: / 'Ubit ću tebe i čitavu tvoju obitelj!'

22.4.2015.
13:28
VOYO logo

"Noćas nećeš izaći živ iz Grčke. Kunem ti se, ubit ću tebe i čitavu tvoju obitelj", urlao je u ponedjeljak u sudačkoj svlačionici Giannakopoulos, a sve je to navedeno u zapisniku s utakmice Panathinaikos - CSKA koji je objavljen u španjolskim medijima.

Mediji navode niz uvreda koje je predsjednik grčkog kluba uputio i majci, ženi i djeci suca Radovića koji je s pomoćnicima, Turčinom Redjepom Ankaraliem i Slovencem Damirom Javorom, vodio treću četvrtfinalnu utakmicu Eurolige u kojoj je Panathinaikos pobijedio CSKA s 86:85 te smanjio omjer u pobjedama na 1-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Minutu nakon što smo ušli u svlačionicu Dimitris Giannakopoulos je gurnuo i otvorio vrata u pratnji dvojice muškaraca. Bacio je veliku svijeću prema Ankaraliju, no pogodio je stolicu. Prema meni je bio ekstremno agresivan", napisao je u zapisnik hrvatski sudac navodeći da je vrijeđanje u svlačionici trajalo oko dvije minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije bilo ni zaštitara ni policije da nas zaštiti", istaknuo je Radović navodeći kako su i navijači laserom ometali igrače ruske momčadi, bacali petarde te da je iz dvorane udaljen jedan navijač koji je iznimno agresivno prijetio igračima. Nakon utakmice na parket su bačene boce, upaljači i tvrdi predmeti zbog čega je Panathinaikosu izrečena kazna od 150.000 eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo