PRETUŽNO / Srpski sportaš bori se za život, njegova sestra objavila poruku koja tjera suze na oči

Image
Foto: Screenshot / Instagram

Liječnici mu se trenutno bore za život, a situacija ne izgleda najbolje

27.11.2021.
17:00
Screenshot / Instagram
VOYO logo

Košarkaš AEK-a i povremeni član srpske reprezentacije Stevan Jelovac (32) nalazi se u atenskoj bolnici nakon što se prije nekoliko dana srušio tijekom individualnog treninga. Grčki mediji su kasnije prenijeli kako je razlog toga - moždani udar.

Liječnici mu se trenutno bore za život, a situacija ne izgleda najbolje. Trenutno se nalazi u komi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Cijeli život je borba'

Dirljivu poruku na Instagramu je napisala njegova sestra, Sara Jelovac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ljubavi moja, želim ti toliko toga reći, ali ne znam kako da počnem. Ne postoje riječi na ovom svijetu koje bi tebe opisale. Ti si moj svijet, moje sve. Moj veliki brat. Oduvijek si bio moj borac i junak.

Ponosna sam na tvoj život, na tvoju karijeru, na tebe. Ti si poseban čovjek. Od kada znam za sebe čuvao si me, postavljao si se zaštitnički, obožavam taj tvoj stav. Ali, tvoja seka mora ti reći da više nije mala, odrasla sam, ljubavi moja. Tog dana sam odrasla. Tog dana kada se naš život okrenuo naopačke, bez ikakve najave i mogućnosti da to spriječimo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjećaš se kako smo oboje prevrtali očima na tatinu i maminu rečenicu: 'Cijeli život je borba'. Došao je trenutak, brate moj, da tu rečenicu prihvatimo i shvatimo je ozbiljno. Znam da me čuješ i zato želim da me slušaš pažljivo, nemoj se bojati, tu je tvoja seka, svi smo tu, uz tebe smo. Znaš lijepi moj, osjetim da mi Bog šalje nadljudsku moć i snagu. Ja sam tvoja krv i tvoje meso, ja te osjetim, znam da osjetiš i ti mene. Liječnici koji mi te paze kažu da je ovo maraton, zamisli koliko će radosti u naše živote donijeti pobjeda, živim za taj dan najljepši moj. Živim za dan kada ćeš se opet smijati na sav glas iz srca, onako kako samo ti znaš, ljubavi moja."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo