SRPSKI KOŠARKAŠ POBJEGAO IZ ŽARIŠTA KORONE I OTKRIO ŠTO SE ZBIVA: / 'Vidio sam da stavljaju maske. Mislio sam da nije ozbiljno'

Image
Foto: Profimedia

Za RTS opisao kako je to izgledalo u početku kada je napuštao Italiju

21.3.2020.
18:04
Profimedia
VOYO logo

Košarkaš milanske Olimpije, četvrte ekipe Seire A, Nemanja Nedović, pobjegao je, relativno, na vrijeme iz žarišta koronavirusa u svoju rodnu državu Srbiju i tamo se trenutno nalazi u izolaciji.

Nije zaražen, osjeća se dobro, trenira u izolaciji, gleda filmove i druži se s obitelji, a sada je za RTS opisao kako je to izgledalo u početku kada je napuštao Italiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sjećam se da u početku to nije bilo nešto ozbiljno. Moja Mina, koja je paničar, rekla je da je to kaos i da će ostati u Beogradu. Kad sam sletio u Milano, vidio sam da stjuardese stavljaju maske na lice. Prošlo mi je kroz glavu da stvari nisu tako ozbiljne, ali sam brzo promijenio mišljenje jer su svi kod nas govorili da to nije ništa strašno i da će proći. A onda se sve promijenilo u dan ili dva. Bio je to vikend oko Tjedna mode u Milanu. Broj zaraženih je počeo strahovito rasti. Sad vidim da Mina nije bila paničar, već oprezna", rekao je Nedović.

Image
Foto: Profimedia

19 novembre 2019 Assago (MI) Italia sport basket AX Armani Exchange Olimpia Milano vs Maccabi FOX Tel Aviv - Turkish Airlines Eurolega 2019/2020 - Mediolanum Forum. Nella foto: Nemanja Nedovic (#16 AX Armani Exchange Olimpia Milano) vs Tyler Dorsey (#11 Maccabi FOX Tel Aviv)

November 19, 2019 Assago (MI) Italy sport basket AX Armani Exchange Olimpia Milan vs Maccabi FOX Tel Aviv - Turkish Airlines EuroLeague 2019/2020 - Mediolanum Forum. in the pic: Nemanja Nedovic (#16 AX Armani Exchange Olimpia Milano) vs Tyler Dorsey (#11 Maccabi FOX Tel Aviv), Image: 483770922, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Claudio Grassi / LaPresse / Profimedia

Veli da mu je objašnjeno kako se treba ponašati i da se toga pridržava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na granici su mi uzeli podatke i dali broj telefona na koji da se javim. Rečeno mi je kako se treba ponašati. Svi moramo poštovati upute, tako da sam ja sada u stanu. Trudim se zaokupiti i raditi razne stvari. Baš prethodnih dana sam gledao neke utakmice Lakersa od prije skoro 20 godina... I Kobea Bryanta koji mi je bio idol", rekao je Nedović.

Što misli o otkazivanju Igara...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne razmišljam sada o tome, vidim samo da postoji mogućnost da se otkažu kvalifikacijski turniri i da se ide po plasmanu na FIBA rang-listi. Ne znam, zaista. Bio sam 2016. na Igrama u Riju i bilo nam je fenomenalno. Odlična smo grupa, sjajno se slažemo i držali smo se tamo zajedno. Nismo nešto provodili vrijeme s drugim sportašima, mislim na sportaše iz drugih zemalja, već uglavnom s našima, a i bili smo koncentrirani na svoj cilj, što je i normalno... Stvarno volim provoditi vrijeme i igrati s tim momcima", zaključio je srpski košarkaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo