SRPSKI KOŠARKAŠ KOJI ZARAĐUJE 28 MILIJUNA DOLARA NA GODINU ŽALIO SE NA NBA: / 'Tamo smo kao životinje u cirkusu'

Image
Foto: Profimedia

Nije ni lijepe riječi Jokić imao za medije prema kojima NBA igrači imaju velike obaveze, ali i od njih imaju velike benefite

27.9.2019.
10:35
Profimedia
VOYO logo

Nakon razočaravajućeg nastupa na Svjetskom prvenstvu s reprezentacijom Srbije, jedan od najboljih centara na svijetu Nikola Jokić vratio se na pripreme sa svojim Denver Nuggetsima s kojima će i ove sezone imati šampionske ambicije.

Popularni Joker uoči nove NBA sezone progovorio je o svim prednostima, ali pogotovo manama života profesionalnog košarkaša u Americi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U Americi je princip da svaki NBA tim gurne svog igrača na njegov maksimalni potencijal - brigu, trening, zdravlje. Oni će vam dati sve, ne dajući vam razlog da ih krivite za svoj neuspjeh. U tri, četiri godine koje sam proveo u Denveru, oko 30 košarkaša je došlo i otišlo. Malo zabrinjavajuće, ali stalno dolaze novi talenti i svježi igrači", rekao je Jokić za Sportklub.

Image
Foto: AFP

CHICAGO, IL - MARCH 21: Nikola Jokic #15 of the Denver Nuggets shoots over Bobby Portis #5 (L) and David Nwaba #11 of the Chicago Bulls at the United Center on March 21, 2018 in Chicago, Illinois. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Jonathan Daniel/Getty Images/AFP

Životinje u cirkusu

Jokić koji ima ugovor na 28 milijuna dolara po sezoni rekao je da su igrači kao životinje u cirkusu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je jedna velika emisija. Emisija koja se mora nastaviti i ako se povrijedite. Vi ste samo dio ove emisije. Kamo god da krenete, netko se želi slikati s vama, mi smo poput životinja u cirkusu. Sve mi je to smiješno jer ako dobro mislim, stvarno gubimo kontakt sa stvarnošću. Na kraju krajeva, mi smo samo košarkaši i igramo košarku", rekao je Jokić.

Image
VELIKA ČAST ZA NAJBOLJEG HRVATSKOG KOŠARKAŠA: /

Bogdanović među 50 najboljih NBA igrača, iza sebe ostavio puno zvučnih imena

Image
VELIKA ČAST ZA NAJBOLJEG HRVATSKOG KOŠARKAŠA: /

Bogdanović među 50 najboljih NBA igrača, iza sebe ostavio puno zvučnih imena

Nije ni lijepe riječi Jokić imao za medije prema kojima NBA igrači imaju velike obaveze, ali i od njih imaju velike benefite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iskreno sam protiv medija jer smatram da su oni loši za sport. Ali mi smo tu zbog njih, zato smo i poznati i zato mogu imati svoj utjecaj. I da, sportaš može imati više utjecaja od nekih, npr. 'važnijih' ljudi", dodao je Jokić.

Jokić je ove sezone bio najbolji centar u NBA ligi, a njegova svestranost, pogotovo osjećaj za asistenciju. Skupio je sedam asistencija u prosjeku ove sezone, a svake večeri trpao je u prosjeku 20 poena uz 11 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo