SRPSKI GOROSTAS UPISAO SE U POVIJEST NBA LIGE: / Centar Clippersa u igri je proveo rekordno malo vremena

Image
Foto: Screenshot

Ušao je u igru samo kako bi ometao izvođenje auta protivničke momčadi

6.2.2018.
13:47
Screenshot
VOYO logo

Prošlog tjedna u košarkaškoj je javnosti odjeknula vijest da su Los Angeles Clippersi odlučili tradeati svog najboljeg igrača Blakea Griffina u Detroit Pistonse. Igrač je to koji je imao ogroman ugovor, a koji je predstavljao preveliko opterećenje za klupski budžet.

Stoga su se odlučili riješiti ga se, a zauzvrat im je u razmjeni Detroit poslao Tobiasa Harrisa, Averyja Bradleyja i Bobana Marjanovića. Upravo je srpski gorostas glavna vijest dana pošto se upisao u povijest lige kao igrač s najkraćim debijem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Clippersi su imali prednost od 104-101 o,7 sekundi prije kraja, a lopta je bila u posjedu igrača Dallasa. Trener momčadi iz Los Angelesa, Doc Rivers, uveo je Bobija kako bi ometao izvođenje lopte sa strane. I Marjanović je svoj posao obavio odlično - igrači Dallasa izgubili su loptu, a sat je pokazivao da je do kraja utakmice ostalo još 0,2 sekunde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rivers ga je odmah izvadio iz igre, a umjesto njega na teren je poslao Danila Gallinarija. Tako je Marjanović u svom debiju proveo svega pet desetinki na terenu, a rezultat se do kraja nije mijenjao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo