Sramota Hrvatske, lijepa Milica bolja od naše Mišure!

Hrvatske košarkašice upisale su težak poraz na Europskom prvenstvu. Srpkinje su ih nadigrale rezultatom 77:64 i zatvorile vrata četvrtfinala.

21.6.2013.
15:40
VOYO logo

Od samog početka utakmice sve je krenulo krivo. Hrvatice nisu dobro ušle u utakmicu i nakon tri minute na semaforu je bilo 0:9. Srpkinje su do kraja utakmice tu prednost lakoćom održavale, uz golemu pomoć naših košarkašica.

Previše nevjerojatnih tehničkih pogrešaka, loših dodavanja i nekih čudnih odluka na parketu, sputavali su naše košarkašice u dvoboju sa susjedama. Kad bi i smanjile prednost, ubrzo bi nekom novom pogreškom samo si zakomplicirale posao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska je reprezentacija imala čak 23 izgubljene lopte, 13 više od suparnica, te u tom segmentu treba tražiti uzroke poraza.

Srpkinje su na poluvremenu imale plus 11, prednost je narasla i na velikih 16 razlike (62:46), da bi na kraju utakmica završila s trinaest poena prednosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Direktan dvoboj ljepotica na parketu je za nijansu pripao našoj Antoniji Mišuri, ona je zabila koš više (10-9) od Milice Dabović, ali slaba je to utjeha. Hrvatska je ostala bez četvrtfinala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo