SRAMOTNI ISPAD NOVE NBA ZVIJEZDE: / 'Kakav nezahvalan igrač, budala'

Image
Foto: AFP

Treći pick NBA drafta 2015.

30.6.2015.
8:58
AFP
VOYO logo

Centar kojem NBA stručnjaci prognoziraju sjajnu karijeru imao je veliku želju zaigrati uz jednog od najvećih košarkaša svih vremena, velikog Kobe Bryanta. No, iznenađujući preokret na draftu u Barclays Centru u Brooklynu srušio je njegove snove.

Lakersi su se odlučili za talentiranog playa s Ohio Statea D'Angela Russella, najvjerojatnije zato što imaju u planu dovesti sjajnog NBA centra Sacramento Kingsa DeMarcusa Cousinsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je Okafor završio u Phillyju i očito zbog toga nije niti malo sretan. To je bilo vidljivo na njegovom licu i na samom draftu prilikom objave komesara NBA lige Adama Silvera da ga kao trećeg picka biraju 76-ersi a konačnu potvrdu dobili smo na njegovom predstavljanju u klubu kad je nezainteresiran bacio na stolicu dres svog novog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ispad obišao svijet

Video njegovog bacanja dresa na stolicu ubrzo je obišao svijet i završio na You Tubeu. Naravno, nije se moralo dugo čekati na reakciju američke košarkaške javnosti, a evo nekih zanimljivih komentara pratitelja NBA lige.

"Jahlil Okafor izgleda poprilično uzbuđeno što će igrati za Philadelphiju".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kako nezahvalan igrač. Drago mi je što smo draftirali D'Angela umjesto ove budale".

"Nije pravi profesionalac. Ma i da mrziš 76-erse ta momčad ti je sad dom i prema tom klubu moraš imati poštovanja i u njemu dokazati koliko vrijediš".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hahahaha. U redu je

"Hahahaha, u redu je Okafor. Moraš samo pričekati 4 godine da ti istekne ugovor pa potpisuj za kog poželiš. Bolje bi ti bilo da dokažeš koliko si dobar igrač".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očito u Philadelphiji i nije tako sunčano kao u Los Angelesu...

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo