Cibona tvrdi da je novi trener Slaven Rimac trajni izbor

Košarkaški klub Cibona predstavio je svojeg novog trenera. Na klupi najtrofejnijeg hrvatskog kluba Nevena Spahiju naslijedio je Slaven Rimac.

15.11.2013.
15:32
VOYO logo

"Slaven je inače bio naš projekt. Nismo vjerovali da će doći tako brzo u poziciju da mora preuzeti momčad, ali Slaven je bio pomoćni trener zadnje dvije sezone pa je izbor logičan da on nastavi jer je ekipa gotovo ista od lani. Odluku nam je bilo, u biti, vrlo jednostavno donijeti", istaknuo je sportski direktor Cibone Vlado Vanjak dodavši kako je Rimac trajni izbor za trenera Cibone, odnosno da neće nositi titulu v.d.

Rimac, kojem je ovo prvi samostalni angažman u funkciji glavnog trenera, za pomoćnog je trenera doveo još jednog bivšeg košarkaša, Juricu Golemca. Rimac kaže i kako ne treba na ovu sezonu gledati tragično.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mogla je biti koja pobjeda više, ali je mogla biti i koja manje. Početak je sezone, a po meni ekipa ima kvalitetu i nadam se da će to i pokazati. Kada smo stvarali ekipu u sedmom mjeseci, znači hladnijih glava, to su bili igrači koje smo htjeli", istaknuo je Rimac kojeg trenerski debi čeka u subotu u Novom Mestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo