vrijedan 154 milijuna dolara / Spektakularni transferi: Lebron James potpisao za LA Lakerse, a Hezonja u Knicksima

Image
Foto: AP Images

Poslije fantastične sezone u kojoj su na kraju ipak titulu prvaka odnijeli je Golden State Warriorsi, James je odlučio iskoristiti izlaznu opciju

2.7.2018.
10:23
AP Images
VOYO logo

Jedan od najboljih košarkaša svijeta LeBron James (33) prešao je iz Cleveland Cavaliersa u Los Angeles Lakerse, objavila je u nedjelju njegova agencija Klutch Sports Group. 

"LeBron James, četiri puta MVP, tri puta MVP finala NBA, 14 puta All Star i dvostruki osvajač olimpijske medalje potpisao je četverogodišnji, 154 milijuna dolara vrijedan ugovor s Los Angeles Lakersima", kratko se navodi u priopćenju agencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poslije fantastične sezone u kojoj su na kraju ipak titulu prvaka odnijeli je Golden State Warriorsi, James je odlučio iskoristiti izlaznu opciju i završi drugi mandat u Cavaliersima. Četverostruki MVP je u četiri godine donio Clevelandu prvu titulu prvaka NBA, a ima još dva šampionska prstena s Miami Heatom.

James je ovim ugovorom dobio novi izazov: spašavanje Lakersa od najneuspješnijeg razdoblja u povijesti kluba. Lakersi, koje se dugo smatralo najglamuroznijim klubom u NBA, nisu igrali doigravanje zadnjih pet sezona, što im je najdulje razdoblje bez postsezone u povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A LeBron nije jedini koji je promijenio klub. Mario Hezonja, hrvatski košarkaš, napustio je Orlando Magic i od sljedeće sezone igrat će za New York Knicks. Sam je košarkaš to potvrdio, a potpisao je jednogodišnji ugovor vrijedan 6,5 milijuna dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo