NEZAPAMĆEN SKANDAL / Španjolci zgroženi kaosom u Madridu: 'Grupa bespomoćnih igrača osramotila grb i himnu, u Beogradu će bit pakao'

Image
Foto: Profimedia

Nakon nezapamćene tučnjave u Euroligi, španjolski mediji bez milosti su prema košarkašima Reala.

28.4.2023.
8:59
Profimedia
VOYO logo

"Real Madrid se osramotio, ne znaju gubiti kao gospoda, izabrali su najružniji način". Ovo su samo neki od opisa kojima je španjolska Marca opisala događanja na kraju utakmice s Partizanom u tekstu pod naslovom "Najcrnji dan u povijesti Real Madrida".

Image
KAOS U MADRIDU /

Opća tučnjava na parketu između košarkaša Reala i Partizana, Grobari izbačeni iz dvorane

Image
KAOS U MADRIDU /

Opća tučnjava na parketu između košarkaša Reala i Partizana, Grobari izbačeni iz dvorane

Partizan je pobijedio 95:80 i poveo 2:0 u četvrtfinalnoj seriji Eurolige, ali nakon opće tučnjave, nitko ne priča o rezultatu. Nesportski faul Sergia Llulla, pa reakcija Kevina Pantera pa divljački potez Gershona Yabusele...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Opravdanja za takve poteze nema, a o tome su pisali i novinari Marce. "Postoje različiti načini da se izgubi utakmica, Real je izabrao najružniji mogući. Partizan ih je deklasirao, poveo s 2:0, Final Four se sada čini kao utopija. Dopustili su da ih svlada frustracija. Poraz manje boli od slike grupe bespomoćnih igrača koji su osramotili grb i klupsku himnu koja kaže 'Kada izgubite, pružite ruku protivniku'", piše Marca i opisuje tučnjavu:

"Llull je 'zapalio' sve nesportskim faulom na Panteru u trenutku koji je bio potpuno nebitan za ishod utakmice. Uslijedili su udarci, šake, užasne stvari koje bi mogle rezultirati suspenzijama. Užasan kraj i najcrnji poraz u povijesti Reala. Izgubio je ovaj klub puno važnih utakmica, ali nikada na ovakav način. Sada se serija seli u Beograd u Arenu i tamo će biti pakao na zemlji", zaključuje se u tekstu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ništa blaži prema Realu nisu bili ni u popularnom AS-u, koji o tučnjavi piše kako je "tučnjava na nekoliko fronti koja je započela nesportskom akcijom Llulla primorala meč na rani završetak. Slike su jadne".

Što se tiče opisa tučnjave, otišli su korak dalje nego njihovi kolege iz Marce i detaljno secirali što se dogodilo. "Gabriel Deck se s enormnom agresivnošću bacio na Puntera, koji je bio bačen unatrag i pojavio se Yabusele, koji je napravio judo zahvat na Exumu, koji je završio na tlu. S druge strane, dok su cijele dvije klupe iskakale na teren, Punter je s dva puta udario Musu koji je nakon nasrtaja Lessorta završio na podu. Nunnally i Deck također su bili angažirani s druge strane ovih akcija. Suci nisu imali izbora nego završiti utakmicu prije predviđenog kraja", zaključuje AS.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo