SNIMKU NA KOJOJ MASTURBIRA SU MU OPROSTILI, ALI STAV O KOSOVU NE: / Srpski izbornik otpisao svog ponajboljeg košarkaša

Image
Foto: Profimedia

Srbi nagađaju zbog čega Kalinić nije zaslužio poziv, a razloga ne nedostaje

3.7.2019.
15:12
Profimedia
VOYO logo

Košarkaška javnost u Srbiji ne može se načuditi izostavljanju jednog od njaboljih krilnih igrača u Europi Nikole Kalinića s popisa reprezentativaca. Izbornik Aleksandar Đorđević objavio je popis od 18 igrača koji će braniti boje Srbije, no Kalinića na njemu nije bilo.

Čudno je to s obzirom da je bio standardan član njegove ubojite postave koja je u finalu Svjetskog prvenstva 2014. godine izgubila od Sjedinjenih Američkih Država. baš je kalinić u tom finalu bio najbolji strijelac Orlova s 18 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
WARRIORSIMA NIKAKO NE ODGOVARA ŠTO JE BABO POSTAO JAZZER: /

Pada im mrak na oči zbog dolaska najskupljeg Hrvata

Image
WARRIORSIMA NIKAKO NE ODGOVARA ŠTO JE BABO POSTAO JAZZER: /

Pada im mrak na oči zbog dolaska najskupljeg Hrvata

Srbi nagađaju zbog čega Kalinić nije zaslužio poziv, a razloga ne nedostaje. U javnost je nedavno procurila snimka Kalinića koji je masturbirao pred kamerom pa se najprije smatralo da je to razlog nepozivanja, no ispalo je da se radi o nekim političkim stavovima koji Srbima ne odgovaraju.

Politički razlozi

"Nismo nebeski narod, niti smo ikada bili. Imali smo svijetlih trenutaka u prošlosti, ali moramo se pomiriti s tim da smo sada mala i nebitna točka na golemoj karti svijeta. Tko mi ne vjeruje, neka proputuje svijetom i neka kaže strancima odakle je i tko je, doživjet će šok, siguran sam. Ja sam ga doživio – kazao je za Blic pa se dotaknuo i Kosova, države koju Srbija ne priznaje. – Kosovska bitka odvila se prije 600 i više godina i već desetljećima to nije "naš" teritorij. Neka me isprave stariji i pametniji ako griješim. Nitko ne živi od prošlosti i što se prije pomirimo sa sadašnjošću i nastavimo dalje, bit će nam bolje", izjavio je nedavno kalinić za srpski Blic.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako izvještava Informer, izbornik je precrtao Nikolu zbog pojedinih istupa u medijima, kao i političkih komentara na društvenim mrežama koji su podigli prašinu u javnosti. Stručni stožer plašio se da bi zbog toga mogla biti narušena atmosfera u momčadi pa je odlučeno da Kalinić ovog puta ne bude dio reprezentacije

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo