ZANIMLJIV POTEZ / Slovenska zvijezda NBA objavila fotografiju u majici Jugoslavije i zapalila Instagram: 'Bit ćemo prvaci sveta'

Image
Foto: screenshot

Ispod objave se skupio veći broj komentara, a između ostalog su komentirali Boban Marjanović, Andre Drummond i Thiago Splitter

23.10.2022.
17:02
screenshot
VOYO logo

Slovenski reprezentativac Goran Dragić privukao je pozornost javnosti u zemljama regije, a brojni strani košarkaši su se oduševili majicom u kojoj se pojavio na utakmici.

Prije utakmice svojih Chicago Bullsa s Clevelandom se pojavio u plavoj majici na kojoj se uz zastavu bivše države ističe natpis Jugoslavija. Sliku je objavio i na svom Instagram profilu uz citat 'Bićemo prvaci sveta' spomenuvši velikana slovenske košarke Ivu Daneua.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ispod objave se skupio veći broj komentara, a između ostalog su komentirali Boban Marjanović, Andre Drummond i Thiago Splitter.

Podsjetimo, 2015. godine je snimljen film o prvom jugoslavenskom košarkaškom zlatu osvojenom u Ljubljani 1970. godine koji je zamišljen kao posveta 'jugoslavenskoj košarkaškoj školi'. U tom filmu je glumio i spomenuti Boban Marjanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo