SLAVEN RIMAC UVJEREN U RUŠENJE ZADRANA NAKON PORAZA U VIŠNJIKU: / 'Ne očekujem laganu utakmicu, ali kvaliteta je na našoj strani'

Image
Foto: PIXSELL

Pobjednika polufinalnog para Cedevita - Zadar u finalu čeka Cibona, koja je sa 3-0 u pobjedama eliminirala Split

13.5.2019.
15:32
PIXSELL
VOYO logo

Trener Cedevite Slaven Rimac uvjeren je da će u srijedu u četvrtoj utakmici polufinala doigravanja prvenstva Hrvatske njegovi igrači pružiti puno bolju igru i plasirati se u finale.

"Ne očekujem laganu utakmicu, ali kvaliteta je na našoj strani. Imamo 12 igrača na rosteru od kojih svaki može dati kvalitetan doprinos. Moramo biti koncentriraniji i puno bolji u obrani. Vjerujem da ćemo vidjeti bolju Cedevitu negoli u Zadru i plasirati se u finale", izjavio je u ponedjeljak Slaven Rimac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Košarkaši Zadra u subotu su u Višnjiku u neizvjesnoj završnici svladali Cedevitu sa 85:83 (49:35), te su u seriji na tri pobjede smanjili zaostatak na 1-2. Zadrani su dominirali tri četvrtine, u trećoj dionici imali su i 22 koša prednosti, a u posljednjih deset minuta ušli su sa 17 koševa viška (73-56). No, u zadnjoj četvrtini Cedevita se uspijeva vratiti te minutu i pol prije kraja povesti 83-82. Ipak, na kraju su slavili Zadrani, a koševe odluke postigli su Luka Žorić i Domagoj Vuković.

Drugu meč loptu Cedevita, koja vodi sa 2-1 u pobjedama, imat će u srijedu, 15. svibnja, kada se igra u zagrebačkom Dom sportova (20 sati).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prošlu utakmicu smo loše odigrali, pogotovo u prvom poluvremenu i veći dio treće četvrtine. Uspjeli smo se vratiti iz velikog zaostatka, ali na kraju nije bilo sreće i izgubili smo u završnici susreta", kazao je krilni košarkaš Cedevite Karlo Žganec i dodao: "Nismo imali pravi fokus, ali sada moramo igrati ozbiljno od prve minute, bez podcjenivanja".

Pobjednika polufinalnog para Cedevita - Zadar u finalu čeka Cibona, koja je sa 3-0 u pobjedama eliminirala Split.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo