SKANDAL KOJI TRESE SUSJEDSTVO: / 'Nemoj da ti lupim šamarčinu pa ćeš se smijati'

Image
Foto: PIXSELL, Igor Kralj

Košarkaš NBA momčadi Minnesota Timberwolves Nikola Peković (29) i službeno je postao novi predsjednik košarkaškog kluba Partizan.

8.9.2015.
18:53
PIXSELL, Igor Kralj
VOYO logo

Prije nekoliko dana radna komisija Partizana jednoglasno je predložila Nikolu Pekovića za predsjednika kluba. Peković je nekad igrao za Partizan (od 2005. do 2008), a sad trenutno igra za Minnesotu. Njega će na čelu kluba predstavljati novi potpredsjednik Miroslav Berić.

Na sjednici Skupštine Partizana bilo je iznimno vruće, a u jednom trenutku karizmatični Duško Vujošević potpuno je izgubio živce i obratio se dosadašnjem potpredsjedniku kluba Andriji Mladenoviću riječima:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nemoj da ti lupim šamarčinu, pa da vidiš kako ćeš se smijati".

Vujošević odlazi, Božić dolazi

Sitaucija se brzo smirila, ali srpski mediji raspisali su se o situaciji. Inače, Vujošević je inače poznat po svojim ispadima bijesa, pa je tako jednom prigodom i za vrijeme susreta davio svog bivšeg igrača u Partizanu, sjajnog srpskog reprezentativca Bogdana Bogdanovića, a isto je učinio u listopadu prošle godine kada je za vrat primio Mihajla Andrića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Andrića je uz davljenje počastio i psovkama. Legendarni Dule ponekad jednostavno ne može obuzdati svoju žestoku narav.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče novog predsjednika KK Partizan, vrijedi napomenuti kako je crnogorski košarkaš Peković i ranije financijski pomogao Partizanu. Uplatio je određeni novac kako bi Partizanu skinuli BAT tužbu, a obezbijedio je i novce za angažman američkog playa Josha Akognona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi predsjednik Partizana je najavio da će novi trener biti izabran na sjednici Upravnog odbora, no Kurir doznaje da će Duška Vujoševića na klupi naslijediti njegov pomoćnik Petar Božić. Vujošević će preuzeti funkciju savjetnika.

Kecman pomoćni trener

Božiću će u radu pomagati Dušan Kecman, čovjek koji je nekad igra za Partizan i koji je u hrvatskoj javnosti ostao zapamćen s onom dalekometnom tricom s više od pola igrališta u Areni s kojom je Partizan 2010. godine osvojio zagrebački Final Four tadašnje NLB lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo