SJAJNA VIJEST I VELIKO PRIZNANJE: / Cedevitin centar izabran u euroligaški Top 10

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Specijalizirani košarkaški portal Eurohoops napravio je popis desetorice euroligaških igrača koji su, bez obzira na dob, napravili najveći iskorak u svojim karijerama.

21.1.2016.
14:21
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Cedevita je ove sezone napravila sjajan uspjeh plasiravši se u Top 16 Eurolige, a Bilan je najbolji igrač Mršićeve momčadi. Šibenski košarkaš koji u Cedeviti igra svoju već petu sezonu, na prosjeku je od 13,8 poena i 6,7 skokova. Ove sezone profilirao se kao prva opcija pod obručima, nerijetko imajući najbolju statistiku u velikim pobjedama koje je ove sezone ostvarila Cedevita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jović na prvom mjestu

U Top 10 su po dvojica igrača iz Crvene zvezde, Panathinaikosa i Brose Basketsa, tu su i igrači Reala, Fenerbahçea i Unicaje. Najveći iskorak napravio je razigravač Zvezde Stefan Jović koji je ove sezone postavio i rekord u broju asistencija na jednoj utakmici (19). Prošle sezone ovaj je igrač imao 2.9 poena i 2.8 asistencija, da bi sad bio na 7.8 poena i 7.4 asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Top 10 u izboru Eurohoopsa

1. Stefan Jović (Crvena zvezda) 2. Nick Calathes (Panathinaikos) 3. Maik Zirbes (Crvena zvezda) 4. Nicolo Melli (Brose Baskets) 5. Luigi Datome (Fenerbahce) 6. MIRO BILAN (Cedevita) 7. Gustavo Ayon (Real Madrid) 8. Miroslav Raduljica (Panathinaikos) 9. Mindaugas Kuzminskas (Unicaja) 10.Janis Strelnieks (Brose Baskets)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo