SENZACIJA IZ AMERIKE: / Sprema se transfer koji će šokirati svijet

Image
Foto: AFP, EZRA SHAW

Ponajbolji košarkaš i strijelac u NBA ligi Kevin Durant (27) na kraju sezone će postati slobodan igrač.

2.1.2016.
14:23
AFP, EZRA SHAW
VOYO logo

Prema izvještajima ESPN-a i NBC-a, neki izvori iz NBA lige tvrde da će Duranta u svoje redove pokušati dovesti aktualni prvaci Golden State Warriorsi. Uz Stephena Curryja i Klaya Thompsona, klub iz Oaklanda bi s Durantom dobio zastrašujuću šutersku liniju.

Četiri puta prvi strijelac lige

"U ovom je trenutku sve samo špekulacija. Takve informacije ne dolaze iz Durantova kruga, ali dio ligaških dužnosnika misli da postoji mogućnost da će ga Golden State pokušati dovesti", objavio je ESPN-ov novinar Chris Broussard.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako će se 'salary cap' povećati, Warriorsi će se morati riješiti nekoliko igrača kako bi si otvorili prostor za Durantovu plaću. No, očito u klubu smatraju da bi dovođenje šesterostrukog All-Star igrača i čovjeka koji ubacuje više od 27 koševa u prosjeku bio potez vrijedan rizika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Duranta su 2007. draftirali Seattle SuperSonicsi koji su se godinu dana kasnije preselili u Oklahoma City i preimenovali u Thunder. Tamo je 206 centimetara visoki krilni igrač izrastao u jednu od najvećih zvijezda lige čiji je najbolji strijelac bio u četiri navrata. No, očito smatra da u Thunderu neće moći osvojiti NBA naslov, pa razmatra i druge mogućnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo