ŠEF GOLDEN STATE WARRIORSA OBJAVIO VIJEST KOJU SU SVI ŽELJELI ČUTI: / 'On ne ide nikamo!'

Image
Foto: Profimedia

Odigrao je vrhunsku sezonu kao lider preporođenih Brooklyn Netsa koji su se ugurali u doigravanje iako su ih svi prije sezone otpisali

16.7.2019.
23:53
Profimedia
VOYO logo

Odlazak Kevina Duranta iz Golden State Warriorsa nakon poraza u finalu te teška ozljeda koljena Klaya Thompsona mogla su krajem ove sezone značiti katastrofu za momčad iz Oaklanda, no tračak svjetlosti ušao je u njihovu svlačionicu.

Taj tračak svjetlosti ima neke čudne dreadove i prošle je godine osvojio nagradu za igrača koji je najviše napredovao u NBA ligi. D'Angelo Russell dobio je odličan ugovor na 117 milijuna dolara u Golden Stateu, a tek su mu 23 godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
[VIDEO] U NBA LIGI JE BIO VODONOŠA, A U EUROPI JE BOG: /

Srpski košarkaš ovaj će doček dugo pamtiti

Image
[VIDEO] U NBA LIGI JE BIO VODONOŠA, A U EUROPI JE BOG: /

Srpski košarkaš ovaj će doček dugo pamtiti

No pokazao je prošle sezone da zaslužuje svaki cent. Odigrao je vrhunsku sezonu kao lider preporođenih Brooklyn Netsa koji su se ugurali u doigravanje iako su ih svi prije sezone otpisali. Pretpostavljalo se da će ga Warriorsi brzinski zamijeniti jer igra poziciju razigravača koja je rezervirana za Stepha Curryja, a povratkom Thompsona ponestat će na bekovskim pozicijama mjesta za Russella.

Curry, Russell, Thompson, Green i čunjić

Ipak, generalni menadžer Warriorsa Bob Myers rekao je da ga ne misle zamijeniti, već će pokušati pronaći sistem u kojem će Thomson, Curry i Russell koegzistirati. Ubacite u petorku još i sjajnog, ali omraženog Draymonda Greena i još jedan čunjić i još su uvijek Warriorsi favoriti za osvajanje naslova prvaka, čak i bez Duranta. Vjerojatno će na centru zaigrati Willy Cauley-Stein kojeg su se Divac i Kingsi prelako odrekli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Russell je prošle sezone bio na vrhunskoj razini, a Lakersi koji su ga se riješili da bi otvorili mjesto Lonzu Ballu od kojeg očito neće biti ništa grizli su se živi dok je ovaj u Barclays centru trpao 20-ak poena po utakmici uz sedam asistencija.

Nema sumnje da je Russell dobar dodatak za Warriorse, ali upitna je klupa nakon što su Oakland napustili Andre Iguodala i Shaun Livingston koji su igrali sjajne role u njihovim uspješnim i neuspješnim napadima na naslov prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo