UOČI BORBE ZA ČETVRTFINALE: / Što predviđa Aco Petrović?

Image
Foto: Pixsell, Sanjin Strukić

U nedjelju nas čekaju još četiri utakmice osmine finala Eurobasketa, nama toliko zanimljive zbog hrvatskih košarkaša, koji bi u slučaju pobjede najvjerojatnije išli na Srbiju.

13.9.2015.
8:30
Pixsell, Sanjin Strukić
VOYO logo

Hrvatska - Češka (12 sati)

Mi se trebamo resetirati, a 35 minuta koje smo odigrali protiv Grčke, kao i neke minute protiv Slovenije, trebaju nam biti ogledni primjer kako trebamo igrati. Treba napraviti "copy-paste" tih utakmica. Kvalitetne minute u obrani omogućit će nam lake poene kroz koje će se naši igrači razigrati. Iako mnogima ime Češke u košarci ne zvuči "opasno", riječ je o dobroj reprezentaciji. Predviđam pobjedu Hrvatske, ali ne tako laganu i uvjerljivu kao što mnogi misle.

Prognoza: pobjeda Hrvatske

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srbija - Finska (14:30)

Finci su koncepcijski neugodna momčad i Srbi, koji su dosad pokazali najviše na prvenstvu, neće imati lak posao. No, vjerujem da će uspjeti iskontrolirati odličan šut Finaca i ući u četvrtfinale.

Prognoza: pobjeda Srbije

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izrael - Italija (18:30)

Bit će to utakmica na 100 poena sa svake strane. Izraelci su momčad koja može napraviti velike probleme suparniku. Njihov izbornik odmarao je u posljednjoj utakmici tri igrača, Casspija, Eliyahua i Mekela. Nisam pobornik toga, nemam dobra iskustva s odmaranjem igrača. S druge strane, respektiram talijanske NBA igrače, zbilja imaju jaka imena, stvorila se euforija i vjerujem da će Talijani to dobiti.

Prognoza: pobjeda Italije

Litva - Gruzija (21 sat)

Sve prognoze dosad su išle u korist favorita, ali ovo je prva utakmica u kojoj se sprema, uvjetno govoreći, iznenađenje. Litva je neuvjerljiva, nisu odigrali ništa posebno, ali Gruzija se pokazala vrlo kvalitetnom, dobro izbalansiranom momčadi. To smo vidjeli i u utakmici protiv Hrvatske. Gruzija je u stanju dobiti Litvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prognoza: pobjeda Gruzije

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo