ŠARIĆEVA PHILADELPHIA IZBACILA MIAMI U PET UTAKMICA: / Darijev skroman učinak za polufinale konferencije, Warriorsi riješili Spurse

Image
Foto: Screenshot

Philadelphia će u drugom krugu istočne konferencije igrati protiv boljeg iz dvoboja Boston Celticsa i Milwaukee Bucksa

25.4.2018.
8:42
Screenshot
VOYO logo

Philadelphia 76ersi pobijedili su Miami Heat na svom terenu sa 104-91 i tako prošli u sljedeću fazu natjecanja ukupnom pobjedom 4-1 u seriji. JJ Redick predvodio Sixerse do pobjde sa 27 koševa, a dobre partije pružili su i Joel Embiid sa 19 koševa i 12 skokova te Ben Simmons sa 14 koševa, 10 skokova te šest asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dario Šarić na parketu je proveo 22 minute i za to vrijeme ubacio osam koševa te dodao pet skokova i pet asistencija uz poprilično loš šut iz igre 2/9. Unatoč njegovom slabijem učinku, domaćini su u ovih pet utakmica dokazali da su bolja momčad te zasluženo prolaze dalje. Olynyk je za goste zabio 18 koševa, a Tyler Johnson dodao je 16. Philadelphia će u drugom krugu istočne konferencije igrati protiv boljeg iz dvoboja Boston Celticsa i Milwaukee Bucksa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Golden State Warriorsi nisu dopustili da se serija protiv San Antonio Spursa zakomplicira te su na svom parketu došli do četvrte, odlučujuće pobjede - bilo je 99-91. Za pobjedu su najzaslužniji Kevin Durant s 25 i Klay Thompson sa 24 koša. Valja istaknuti i učinak Draymonda Greena koji je zabio 12 koševa te uhvatio čak 19 skokova.

LaMarcus Aldridge predvodio je Spurse sa 30 koševa, ali to nije bilo dovoljno za novu pobjedu Spursa i produžetak serije. Warriorsi će u drugom krugu Zapadne konferencije igrati protiv New Orleans Pelicansa koji su sa 4-0 izbacili Portland Trail Blazerse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U mnogo napetijoj seriji Boston Celticsi poveli sa 3-2 protiv Milwaukee Bucksa. Celticsi su na svom terenu došli do pobjede 92-87, a predvodio ih je Al Horford sa 22 koša i 14 skokova. KhrisMiddleton ubacio je 23 koša za poraženu momčad, a Antetokounmpo i Bledsoe dodali su po 16 koševa. Parker je zabio 17 i dodao osam skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo