ŠARIĆ SE VRATIO NAKON MJESEC DANA PAUZE: / Hrvatski reprezentativac briljirao protiv bivšeg kluba

Image

Sunsi su i dalje četvrta momčad Zapada

14.2.2021.
0:02
VOYO logo

Hrvatski košarkaški reprezentativac Dario Šarić zaigrao je za Phoenix Sunse nakon mjesec dana izbivanja te u 120-111 domaćoj pobjedi protiv Philadelphia 76-ersa sudjelovao sa 15 koševa, dva skoka, četiri asistencije, četiri osvojene lopte i jednom blokadom za 19:50 minuta provedenih u igri.

Šarić je prije subotnjeg nastupa posljednji put igrao još 11. siječnja da bi zatim zbog protokola vezanih uz virus COVID-19 i ozljede gležnja izbivao mjesec dana. Ipak, vratio se protiv svoje prve momčadi za koju je igrao u NBA ligi te odigrao nadahnutu rolu ulaskom s klupe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sunse je do pobjede protiv vodećeg sastava istočne konferencije predvodio Devin Booker sa 36 ubačaja, a odličan je bio i veteran Chris Paul sa 18 poena, 10 asistencija i 8 skokova. Kod Sixersa najbolji je bio Joel Embiid sa 35 pogodaka, po 18 su dodali Tobias Harris i Ben Simmons.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sunsi su i dalje četvrta momčad Zapada s omjerom pobjeda i poraza 16-9, dok su Sixersi usprkos drugom uzastopnom porazu na turneji po Zapadu vodeći na Istoku sa 18-9.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo