ŠARIĆ RAZVALIO, PHILA RAZOČARALA: / Nevjerojatno je što sve Šiši i 76ersi mogu izgubiti, no i to je sitnica u odnosu na Wolvese i Rocketse

Image
Foto: AFP, Maddie Meyer

Philadelphia je u posljednjih dvanaest utakmica upisala deset poraza

29.12.2017.
8:20
AFP, Maddie Meyer
VOYO logo

Novo razočaranje za svoje navijače priredili su košarkaši Philadelphia 76ersa kojima ovaj put niti osamnaest poena prednosti iz treće četvrtine utakmice nije bilo dovoljno za prekid crne serije. Deseti poraz u posljednjih dvanaest odigranih utakmica pretrpjeli su od Portland Trail Blazersa, a bilo je 114-100 za domaćina koji je ovom utakmicom prekinuo niz od šest vezanih poraza u svojoj dvorani.

Ozljedu Damiana Lillarda odlično je iskoristio Shabazz Napier koji je predvodio Blazerse do slavlja ubacivši 15 od svoja 23 koša, što mu je i ovosezonski najbolji učinak, u posljednjoj dionici igre. CJ McCollum je predvodio sve strijelce na utakmici ubacivši 34.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šarić 25 poena, devet skokova

Za 76erse koji su u posljednjoj četvrtini dopustili suparniku 42 poena najviše su pokazali Joel Embiid s 29 poena i devet uhvaćenih lopti i Dario Šarić s 25 koševa (5-6 za tri poena, 10-12 iz igre) i devet skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na parketu je bio i Mario Hezonja koji je ispao iz petorke Orlando Magica, a svojih osamnaest minuta iskoristio za četiri poena (2-4 iz igre) i tri skoka. Igrao je Magic pred svojim navijačima protiv Detroit Pistonsa, a konačnih 102-89 znači i da je floridski sastav upisao prvu pobjedu nakon tri tjedna i devet uzastopnih poraza. Upravo protiv Pistonsa, a riječ je o ogledu igranom prije nešto više od dva tjedna, Hezonja je odigrao najbolju utakmicu karijere u kojoj je isporučio osam trica (iz dvanaest pokušaja) i 28 poena. Nakon tog susreta za tri poena gađao je 4-17.

Preokreti Bucksa i Celticsa

U noći punoj preokreta Milwaukee Bucksi (Giannis Antetokounmpo 22 koša, deset skokova) su nadoknadili -20 i slavili protiv Minnesota Timberwolvesa (Karl-Anthony Towns 22), a Boston Celticsi (Kyrie Irving 26) stigli do pobjede protiv Houston Rocketsa (James Harden 34, deset asistencija) koji su u jednom trenutku imali prednost od 26 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NBA liga, rezultati:

Orlando Magic - Detroit Pistons 102-89 Boston Celtics - Houston Rockets 99-98 Milwaukee Bucks - Minnesota Timberwolves 102-96 San Antonio Spurs - New York Knicks 119-107 Portland Trail Blazers - Philadelphia 76ers 114-110

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo