ZANIMLJIVA VEČER / Šarić ostao bez nastupa za novu momčad, Lillard natrpao Lakerse: Jokić se rugao s ponajboljim obrambenim igračem

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Dario Šarić nije debitirao u novom dresu

14.2.2023.
8:46
Profimedia
VOYO logo

Još jedna zanimljiva NBA večer je iza nas. Oklahoma City Thunder je izgubio kod kuće od New Orleans Pelicansa, a naš Dario Šarić ostao je bez nastupa za novi klub. Podsjetimo, Šiši je prije koji dan razmijenjen u Oklahomu za Dariusa Bazleyja i izbor na draftu druge runde.

Image
ŽIVOT JE BORBA /

Šiši je ponovno bio žrtva okrutnog posla zvanog NBA: Što čeka našeg košarkaša i ima li budućnost 'preko bare'?

Thunderi nisu mogli bez Šarića, a Pelicanse je do pobjede vukao Brandon Ingram koji je ubacio 34 poena. Kod poraženih je najbolji bio Shai Gilgeous-Alexander koji je susret završio s 24 poena, deset skokova i pet asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nikola Jokić je ponovno pokazao zašto je jedan od najboljih igrača na planeti. Dvostruki MVP NBA lige sa svojim Denver Nuggetsima je svladao Miami Heat 112:108. Iako ga je većinu susreta čuvao Bam Adebayo, fantastični obrambeni igrač, Jokić se sprdao i susret završio s 27 poena, 12 skokova i osam asistencija. Bilo je i magičnih poteza od strane srpskog centra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luka i Kyrie nisu mogli do pobjede

Kod poraženih je Jimmy Butler ubacio 24 poena uz deset skokova i devet asistencija, ali nedovoljno za opasne Nuggetse i Jokića.

Portland Trail Blazersi su svladali "nove" Los Angeles Lakerse. Lakersi su bili dosta aktivni na tržištu, ali za sada ne ubiru plodove svog rada. Valja istaknuti kako su igrali bez LeBrona Jamesa, a Portland je na kraju slavio 127:115. Ponovno je briljirao Damian Lillard koji je ubacio 40 poena uz šest skokova i pet asistencija. Kod Lakersa je najefikasniji bio novopridošli Malik Beasley koji je ubacio 22 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luka Dončić je zaigrao sa svojim novim kolegom Kyriejem Irvingom, ali to Dallas Mavericksima nije pomoglo da dođu do pobjede. Svladali su ih Minnesota Timberwolvesi 124:121. Wolvese je predvodio Anthony Edwards koji je ubacio 32 poena, Rudy Gobert je imao 21 poen i 14 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Dončić je pak ubacio 33 poena uz 12 skokova i šest asistencija, dok je Irving susret završio s 36 poena, pet skokova i šest asistencija.

Philadelphia 76ersi su svladali Houston Rocketse 123:104 na krilima Jamesa Hardena (28p, 10as), dok je LaMelo Ball (30p, 15as, 6sk) predvodio Charlotte Hornetse do pobjede nad Atlanta Hawksima 144:138. Cleveland Cavaliersi su bili bolji od San Antonio Spursa 117:109, predvodio ih je Donovan Mitchell (41p, 4sk, 5as).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utah Jazz je na pogon Laurija Markkanena (29p, 11sk) svladao Indiana Pacerse 123:117, dok je Jalen Brunson (40p, 5as) vukao New York Knickse u pobjedi nad Brooklyn Netsima 124:106. Orlando Magic je bio bolji od Chicago Bullsa 100:91, a do pobjede ih je vodio Paolo Banchero (22p, 4sk, 3as).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Golden State Warriorsi su svladali Washington Wizardse 135:126, a briljirao je Andrew Wiggins koji je ubacio 29 poena uz sedam skokova. Aktualni prvaci igrali su bez Stepha Curryja koji je ozlijeđen.

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo