Uoči rujanskog Eurobasketa / Šarić igrač utakmice: Hrvatska svladala Francusku u prvoj pripremnoj utakmici

Image
Foto: HKS

Najbolji u redovima Hrvatske bili su Bojan Bogdanović koji je ubacio 21 poen te Dario Šarić, igrač utakmice sa 16 poena i 10 skokova

8.8.2017.
23:11
HKS
VOYO logo

Hrvatski košarkaši slavili su u Francuskoj u prvoj pripremnoj utakmici za EuroBasket 2017 protiv uvijek neugodne Francuske rezultatom 87:92. Dario Šarić proglašen je igračem utakmice.

Najbolji u redovima Hrvatske bili su Bojan Bogdanović koji je ubacio 21 poen te Dario Šarić sa 16 poena i 10 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbornik Aleksandar Petrović bio je i te kako zadovoljan nakon susreta. "Ponijela nas je Francuska i njezin domaći teren i to što je legitimni kandidat za zlato na Eurobasketu, tako da smo otišli možda malo u ekstremnu minutažu određenih igrača. Međutim, svi smo htjeli dobiti utakmicu, da jednostavno dobijemo posljednji 'input' što i kako trebamo raditi, odnosno ponašati se ako želimo napraviti dobre stvari. To smo danas napravili – podignuli smo agresiju drugo poluvrijeme, dobili smo od igrača koji je ušao kao dvanaesti u rotaciji neviđenu energiju na kraju utakmice. Prema tome, ako mogu reći light motiv utakmice, onda je to dvanaesti koji je ušao u igru, Ramljak, koji je odradio fantastičan posao na svim njihovim bekovima", kazao je izbornik.

Sjajno izdanje izabranika trenera Petrovića odlična je uvertira u ono što nas tek očekuje. U srijedu od 20.00 sati Hrvatska igra protiv Litve, nakon čega se vraća u Hrvatsku gdje ju očekuje turnir u Opatiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo