ŠARIĆ I SUNSI SRUŠILI DOSAD JEDINU NEPORAŽENU MOMČAD U LIGI: / Osakaćeni Warriorsi čudesno slavili protiv Hezonjinih Blazersa

Image
Foto: Profimedia

Devin Booker bio je najbolji kod Sunsa sa 40 zabijenih poena, Ricky Rubio zabio je 21 poen uz deset skokova

5.11.2019.
8:26
Profimedia
VOYO logo

Nitko ne zna kako ni zašto, ali ove je sezone stvarno lijepo gledati Phoenix SUnse kako se izdižu iz pepela u kojem su ležali prethodnih nekoliko sezona.

Philadelphia 76ersi sve do sinoć bili su jedina neporažena momčad u ligi, a Phoenix Sunsi pobrinuli su se da ih malo spuste na zemlju. Utakmica u zemlji kaktusa završila je rezultatom 114:109.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Devin Booker bio je najbolji kod Sunsa sa 40 zabijenih poena, Ricky Rubio zabio je 21 poen uz deset skokova. Naš Dario Šarić završio je utakmicu s pet poena i šest skokova za 25 minuta akcije. Kod Phile je u tenisice kažnjenog Embiida uskočio Al Horford koji je predvodio momčad s 32 poena. Pogledajte sažetak utakmice OVDJE.

Nikad gori Warriorsi slavili

Mario Hezonja odigrao je dobru utakmicu za Portland Trail Blazerse koji su neobjašnjivo izgubili od nikad lošijih Golden State Warriorsa. za prošlogodišnje NBA finaliste nastupila su nepoznata košarkaška lica poput Erica Paschalla i Kya Bowmana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
HEZONJA FANTASTIČNIM POTEZOM UTIŠAO DVORANU: /

Podsjetio je na najvećeg košarkaša svih vremena

Image
HEZONJA FANTASTIČNIM POTEZOM UTIŠAO DVORANU: /

Podsjetio je na najvećeg košarkaša svih vremena

Paschala su dobro zapamtili Blazersi kojima je u pobjedi Warriorsa 127:118 utrpao 36 poena uz 13 skokova. Kod Blazersa je sjajan bio Damian Lillard s 39 poena, dok je Mario Hezonja zabio 11 poena uz pet skokova. Pogledajte sažetak utakmice OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U vjerojatno najzanimljivijem susretu večeri Milwaukee Bucksi predvođeni nestvarno dobrim Giannisom Antetokounmpom su apsolutno pregazili Minnesota Timberwolwese koji bez kažnjenog Karla-Anthonyja Townsa nisu mogli zaustaviti gotovo ništa. Grčki bog košarke završio je susret s 34 poena, a tomu je dodao 15 skokova i šest skokova. Kod Timberwolvesa najbolji je bio Andrew Wiggins s 25 poena. Pogledajte sažetak utakmice OVDJE.

Kiša koševa Jamesa Hardena

Kyrie Irving i Brandon Ingram koristili su propusne obrane u utakmici Netsa i Pelicansa da poprave svoje prosjeke zabijenih poena. Kyrie je zabio 39 poena za Brookly Netse, Ingram jedan više za Pelicanse, ali Brooklyn je slavio 135:125. Pogledajte sažetak utakmice OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iskalio se i James Harden na Memphis Grizzliesima u pobjedi 107:100 svojih Houston Rocketsa. Bradonja je utakmicu započeo na poziciji playmakera, a završio ju s 44 poena i deset skokova uz sedam trica. Kod Grizlija je nastavio impresionirati rookie Ja Morant koji je zabio 23 poena uz pet skokova i šest asistencija. Pogledajte sažetak utakmice OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Statistički impresivnu utakmicu odigrao je Andre Drummond za Detroit Pistonse. Zabio je 15 poena i uhvatio 24 skoka, ali nije to bilo dovoljno za pobjedu protiv Washington Wizardsa koji su slavili kod kuće 116.99. Pogledajte sažetak utakmice OVDJE.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Phoenix Suns - Philadelphia 76ers 114:109

Golden State Warriors - Portland Trail Blazers 127:118

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Washington Wizards - Detroit Pistons 115:99

Brooklyn Nets - New Orleans Pelicans 135:125

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Minnesota Timberwolves - Milwakuee Bucks 106:134

Memphis Grizzlies - Houston Rockets 100:107

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo