Sandrina čarolija spasila Hrvatsku!

Hrvatske košarkašice uspjele su se vratiti u život nakon teškog poraza od Francuske na otvaranju Europskog prvenstva u Poljskoj.

19.6.2011.
20:28
VOYO logo

Junakinja utakmice bila je Sandra Mandir sa 19 koševa, pet skokova i pet asistencija, a zabila je i pobjednički koš dvije sekunde prije kraja. Ana Lelas dodala je 15, a Jelena Ivezić 11 koševa.

Kod Grkinja su po 14 koševa zabile Kaltsidou i Kalentzou.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naše su igračice odlično otvorile utakmice, povele 12-0, a na kraju prve četvrtine bilo je 26-16. Baš kao što je zatvorila utakmicu, tako je Mandir zaključila i poluvrijeme. Tricom dvije sekunde prije kraja dovela je Hrvatsku na +13 (42-29).

Do pada je došlo u zadnjih 10 minuta, pa su grčke košarkašice šest minuta prije kraja i vodile jedan razlike (55-56) da bi u napetoj završnici opet zablistala Mandir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sretan sam što smo samo 15 sati nakon teškog poraza od Francuske odigrali puno bolje. Prvo poluvrijeme smo bili odlični protiv iskusne grčke momčadi, a u drugom dijelu smo pali jer je većina naših ključnih igračica bila u problemima s osobnim pogreškama", istaknuo je izbornik Stipe Bralić.

"Kao jedna od najiskusnijih navikla sam pucati odlučujuće šuteve. Nisam iznenađena što sam pogodila jer nam je tijekom utakmice raslo samopouzdanje i znala sam da to mogu. Ovo je velika pobjeda za nas nakon poraza od Francuske. Igrali smo dobro i zaslužili slaviti", istaknula je Sandra Mandir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska u ponedjeljak igra s Latvijom u 15 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo