SAMO TO NE: / Šok za Hrvatsku pred Eurobasket!

Image
Foto: PIXSELL, Marko Lukunić
27.8.2015.
20:47
PIXSELL, Marko Lukunić
VOYO logo

Veselje zbog boljeg napadačkog izdanja nego protiv Estonije, pomutila je ozljeda Bojana Bogdanovića, koji je u 23. minuti napustio igru i više se nije vraćao. Nakon jedne obrambene akcije Bogdanović se uhvatio za skočni zglob i završio na klupi s velikom vrećom leda na stopalu. No, prve procjene liječnika govore da bi s Bogdanovićem za dva do tri dana sve trebalo biti u redu.

Unatoč uvjerljivijem izdanju nego protiv Estonije i nešto bolje popunjenim tribinama Arene, bila je to još jedna utakmica u kojoj Perasovićevi izabranici nisu morali stisnuti gas do kraja kako bi pobijedili. Ovoga puta je nedostajalo malo više obrambene čvrstine pa je BiH postala prva reprezentacija koja je u ovim pripremama Hrvatskoj ubacili gotovo 80 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hezonja se raspucao

Hrvatski šuteri raspucali su se u drugom poluvremenu, u kojem su ubacili čak 57 koševa. Hrvatska je utakmicu završila s odličnih 16/28 za tricu i 23 asistencije od kojih je sedam podijelio Kruno Simon, a četiri Ante Tomić. Kao najbolji strijelac ukazao se Mario Hezonja, kojem je Perasović u ovom dvoboju dao gotovo 30 minuta. U bošnjaškoj reprezentaciji prednjačili su centri, Elmedin Kikanović koji je ubacio 17 poena i Andrija Stipanović s 15 koševa. U posljednjoj utakmici na turniru Hrvatska će u petak (21 sat) igrati protiv Izraela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo