SAMO TO NE: / Američki novinar putem Twittera šokirao Hrvatsku

Image
Foto: PIXSELL, Vjeran Žganec Rogulja
10.7.2015.
10:59
PIXSELL, Vjeran Žganec Rogulja
VOYO logo

Javna je tajna kako Hezonja nije bio zadovoljan minutažom kod Jasmina Repeše na Svjetskom prvenstvu prošle godine. No, Repeše više nema. Kormilo reprezentacije preuzeo je Velimir Perasović, a Peras ozbiljno računa na ovog hrvatskog bisera koji je u kratkom roku zaludio navijače Magica na ljetnoj ligi.

No, ono što može zabrinjavati u čitavoj ovoj priči oko Hezonje i nastupa za reprezentaciju je i njegova ponekad vruća glava i tvrdoglavost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, 20-godišnji Dubrovčanin zna da Perasović mora odabrati 12 najboljih koji će igrati na Eurobasketu u Zagrebu, a 20-godišnjem hrvatskom reprezentativcu nitko ne može garantirati mjesto među odabranom ekipom. Zbog pravila NBA lige Hezonja će se pripremama priključiti tek 1. kolovoza, kao Bogdanović i Rudež, a opravdano će izostati i s današnjih liječničkih pregleda jer je još uvijek u Sjedinjenim Državama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hezonji je mjesto među najboljima

Iako, očekuje se da će mu Peras uvaliti pozivnicu za Eurobasket, sve drugo bilo bi iznenađenje. Hezonja je ipak peti pick drafta 2015. godine, njegovi kapaciteti su iznimno veliki, isto kao i kvaliteta, te mu je kao takvom mjesto u izabranoj nacionalnoj vrsti.

Uz to, nova zvijezda Orlando Magica itekako bi pomogla Hrvatskoj na Eurobasketu, Perasović bi imao kvalitetnog igrača za dodatnu rotaciju na poziciji trojke i dvojke koji svojim fizikalijama i znanjem može dodatno dati na brzini i maštovitosti u igri naše reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo