SAMO SE NASMIJAO: / Hrvatski div nije trebao ni napisati što misli o još jednoj genijalnoj izjavi ponajboljeg košarkaša svih vremena

Image

Nije puno trebalo čekati ni na Zupčevu reakciju. Samo se nasmijao

20.5.2019.
23:28
VOYO logo

Da se Magic Johnson povukao prije s mjesta generalnog menadžera Los Angeles Lakersa, možda bi oni danas i igrali doigravanje.

Međutim, ni dolazak LeBrona Jamesa nije pokrenuo Lakerse, a kulminacija neobjašnjive strategija zbila se u veljači kada je Johnson poslao Ivicu Zupca u gradske rivale Clipperse za Mikea Muscalu. Hrvatski centar odmah se snašao u novoj momčadi, ali Johnson to nije tako vidio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ball i James

"Dajte mi brojeve koje Zubac ima u Clippersima! Pa nije ni igrao u seriji protiv Golden Statea", govorio je jedan od najboljih igrača svih vremena o Zupcu pa još malo pohvalio njegove bivše suigrače.

"LeBron i Lonzo Ball napravili su ga boljim. Zašto? Zbog pick and rolla i dodavanja za zakucavanja. Znali smo da će biti ograničen slobodan igrač i da ćemo taj prostor pod salary capom pokušati iskoristiti za dovođenje superzvijezde. Morao sam pokušati raširiti teren i povukli smo taj trade, ali nije funkcioniralo. Zubac ima pred sobom dugačak put da postane poseban, ali morali smo probati. Nije da smo Clippersima dali igrača koji će im donijeti titulu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije puno trebalo čekati ni na Zupčevu reakciju. Samo se nasmijao...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo