ŠAMANIĆ ZASJAO U NBA LJETNOJ LIGI: / Samo 25 minuta mu je trebalo da pokaže da na njega Spursi mogu ozbiljno računati

Image
Foto: Profimedia

Najefikasniji u sastavu Spursa bio je Quinndary Weatherspoon sa 19 poena, dok je Miles Bridges ubacio 23 pogotka za Hornetse

8.7.2019.
9:15
Profimedia
VOYO logo

Mladi hrvatski košarkaš, 19-godišnji Luka Šamanić, kojega su na ovogodišnjem NBA "draftu" kao 19. izabrali San Antonio Spursi, odigrao je u nedjelju svoju dosada najbolju utakmicu na Ljetnoj ligi u Las Vegasu.

Image
RAĐA POLUDIO ZBOG KOMENTARA: /

'Nevjerojatna je količina ćoravih i nepismenih, a u biti zločestih ljudi. Dakle da ponovin...'

Image
RAĐA POLUDIO ZBOG KOMENTARA: /

'Nevjerojatna je količina ćoravih i nepismenih, a u biti zločestih ljudi. Dakle da ponovin...'

Šamanić je u 106-96 pobjedi Spursa protiv Charlotte Hornetsa započeo utakmicu te je za 25 minuta provedenih na parketu ubacio 16 koševa (šut za dva 3-5, trica 2-5, slobodna bacanja 4-4) uz četiri skoka, dvije asistencije i jednu osvojenu loptu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najefikasniji u sastavu Spursa bio je Quinndary Weatherspoon sa 19 poena, dok je Miles Bridges ubacio 23 pogotka za Hornetse.

Poraz Hrvatske

Hrvatska košarkaška reprezentacija izgubila je od Brooklyn Netsa sa 58:74 upisavši i drugi poraz na Ljetnoj NBA ligi u Las Vegasu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je u prvom susretu izgubila od Detroit Pistonsa sa 80-96, hrvatska reprezentacija je u drugom nastup ostavila ipak nešto bolji dojam, premda je i ovaj poraz bio uvjerljiv.

Odabranici Veljka Mršića držali su rezultatski priključak u prve tri četvrtine, a čak su u trećoj dionici poveli sa 39-37. Međutim, Netsi su do kraja četvrtine stigli do vodstva 54-48, a potom zadnji period igre dobili sa 20-10 za konačnih +16.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U pobjedničkim redovima najefikasniji su bili bivši igrač Cedevite Džanan Musa i Rodions Kurucs sa po 15 koševa, dok su hrvatsku reprezentaciju predvodili Antonio Vranković sa 12 koševa i osam skokova, Željko Šakić, koji je imao ”double-double” po 11 koševa i 11 skokova, te Marjan Čakarun sa 11 koševa. U prvom susretu Hrvatska je izgubila od Detroit Pistonsa sa 80-96. U tom susretu Željko Šakić je sa 17 koševa bio najefikasniji u Hrvatskoj, dok je Pistonse predvodio Khyri Thomas sa 26 ubačaja.

Idući nastup hrvatska reprezentacija će imati 9. srpnja protiv Oklahoma City Thundera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo