PRVACI SLAŽU KOCKICE: / Warriorsi mogu odahnuti, MVP finala iz 2015. produljuje ugovor

Image
Foto: AFP

Igrač NBA prvaka Golden State Warriorsa Andre Iguodala ostat će u momčadi iz Kalifornije, javljaju u nedjelju američki mediji.

2.7.2017.
13:17
AFP
VOYO logo

Prema "USA Today", Warriorsi su Iguodali, koji je u Oakland došao 2013., ponudili najprije trogodišnji ugovor vrijedan 45 milijuna dolara, a onda ga povećali za tri milijuna što je 33-godišnji košarkaš prihvatio.Ugovor će potpisati u četvrtak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tražili ga Houston, San Antonio i Sacramento

Interes za Igoudalu su pokazivali Houston Rocketsi, San Antonio Spurs i Sacramento Kings. Prošlu je sezonu Iguodala zarađivao 11,1 milijuna dolara, dok će po novom ugovoru dobijati oko 14 milijuna godišnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je u prvoj postavi zaigrao samo jednom u zadnje tri sezone, prosjek mu je 7.4 koševa, 3.7 skokova i 1.1 ukardena lopta u prosječno 26.6 minuta. Njegov utjecaj je ogroman na momčad, bio je MVP finala 2015. godine, a ove godine je u posljednjoj, petoj utakmici finala doigravanja protiv Clevelanda (4-1) ubacio 20 poena.

Produljio Curry, čeka se Durant

Što se tiče ostatka momčadi, Stephen Curry je produljio ugovor, isto je učinio i Shaun Livingstone, a što se tiče Kevina Duranta, to bi trebala biti samo formalnost. Warriorsi kreću u obranu naslova praktički u istom sastavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo