Shaq priznao: 'Htio sam ubiti Kobea!'

Legendarni NBA centar Shaquille O'Neal u svojoj autobiografiji "My Story" otkrit će najzanimljivije stvari iz karijere. Knjiga će biti izdana 15.

1.11.2011.
21:13
VOYO logo

Američki novinari otkrili su što Shaq točno sprema, a najzanimljiviji dio je onaj u kojem opisuje brojne sukobe sa tadašnjim suigračem u Los Angeles Lakersima Kobeom Bryantom.

"Bila je 2003. godina, pred početak sezone. Ja sam bio nervozan jer nisam dobio novi ugovor, a Kobe zbog mogućnosti da završi u zatvoru. Čelnici kluba su nas pozvali kako bi nam rekli da naše svađe ne iznosimo u javnost jer ćemo biti kažnjeni. Kobe je tada otišao novinaru i ispričao mu kako sam debeo, nespreman. Nakon toga sam eksplodirao. Primirje je prekinuto, a ja sam suigračima rekao da ću ga ubiti", napisao je legendarni centar u svojoj knjizi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O'Neal je sukob imao i u Miami Heatu i to s trenerom Patom Rileyom.

"Jason Williams je zakasnio na trening i trener se izderao na njega da napusti trening. Rekao sam Rileyu da nam treba zajedništvo u momčadi, a ne svađa, nakon čega mi je rekao da odem s treninga. Odgovorio sam mu da me otjera i krenuo prema njemu. Igrači su nas pokušali rastaviti, ali sam ih sve uklonio i unio se Patu u lice. Igrači su me molili da se smirim, a ja sam im odgovorio da ne brinu, da ga neću udariti, da nisam lud", zaključio je Shaq.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Hotel Beograd
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo