PRINCE PRED SMRT ODAO POČAST SVOM OMILJENOM IGRAČU: / 'Zauzmite svoje mjesto u povijesti, Curry već jest'

Image
Foto: Screenshot/Twitter

Iznenadna smrt američkog legendarnog glazbenika Princea, na vidjelo je izvukla još jedan događaj iz posljednjih mjeseci njegova života.

22.4.2016.
9:39
Screenshot/Twitter
VOYO logo

Tako je i prije mjesec i pol dana, početkom ožujka gostovao u Oaklandu, gradu NBA momčadi Golden State Warriorsa. Veliki Prince nije propustio na koncertu odati priznanje trenutačno najboljem NBA košarkašu Stephu Curryju.

Oduševljenim fanovima je poručio: "Zauzmite svoje mjesto u povijesti, Steph Curry već je."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vine.co/v/iX16WWKwQmn

Bio na utakmici Golden Statea

Pokojni Prince je nastup u Oaklandu iskoristio i za posjet utakmici Golden Statea 3. ožujka, kad su Warriorsi igrali protiv Oklahome, kako bi uživo gledao Curryjev nastup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I pritom je u Oracle Areni zasjenio sve u dvorani, pojavivši se u tamnoplavoj tunici i hlačama, sa štapom u rukama u prvom redu uz teren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fenomenalni glazbenik nije skrivao da je obožavatelj Stepha Curryja i njegovih čarolija na parketu. Genijalac je prepoznao genijalca, a Curryju ostaje sjećanje da mu se uživo poklonio jedan najvećih američkih glazbenika u povijesti.

NBA liga odala počast Princeu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Princeu je počast odala i NBA liga. Iako omalen rastom, igrao je košarku u srednjoj školi. Očito mu se i zbog toga sviđao, za NBA standarde, omaleni i krhki Curry, možda je dio svoje igre vidio u vođi Golden Statea. O Princeovoj karijeri i povezanosti s košarkom, govorilo se i u emisiji 'Inside the NBA' u kojoj su analitičari bivši NBA košarkaši Shaquille O'Neal, Charles Barkley i Kenny Smith.

Image
Foto: Screenshot/Facebook
Image
Foto: Screenshot/Facebook

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo