Nepotreban incident: Hrvatski kapetan 'puko' uoči utakmice

Uoči polufinalnog susreta na Eurobasketu između Hrvatske i Litve došlo je do nepotrebne svađe između Roka Lenija Ukića i HTV-ovog komentatora Slavka Cvitkovića.

21.9.2013.
17:02
VOYO logo

Sportske novosti tvrde da je pet minuta prije početka utakmice, baš prije predstavljanja momčadi, komentator HTV-a Slavko Cvitković osjetio potrebu da nešto poruči kapetanu hrvatske reprezentacije pa mu je dobacio:

"Odigraj konačno nešto!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukića je taj komentar uvrijedio i pogodio te je uz neprikladan vokabular poručio Cvitkoviću da ponudi podršku, a ne uvrede.

U svakom slučaju, ovome nije bilo ni vrijeme ni mjesto uoči polufinala. Niti je posao HTV-ovog komentatora da na ovakav način prije utakmice 'motivira' igrača, niti kapetanu služi na čast da uzvraća na takav način.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U dvoboju za sedmo mjesto na Eurobasketu u Ljubljani srbijanska je reprezentacija pobijedila Italiju 76:64.

Izborili su time košarkaši Dušana Ivkovića plasman na Svjetsko prvenstvo u Španjolskoj iduće godine kao posljednji europski predstavnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vodili su Srbi od početka do kraja utakmice, a najuvjerljivije (+19) u 13. minuti (30-11). Tri minute prije kraja bilo je +16 (70-54).

Odnijeli su Srbi ponajprije prednost tamo gdje su Talijani najslabiji, pod košem. Nenad Krstić bio je najefikasniji među pobjednicima sa 17 koševa, dok je Nemanja Bjelica dodao 12 uz 10 skokova. Novi playmaker Golden State Warriorsa, Nemanja Nedović, dodao je 12 poena te po četiri skoka i asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luigi Datome, budući krilni igrač Detroit Pistonsa, predvodio je Talijane s 19 poena.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo