PREKRASAN DAN ZA NAŠ SPORT: / Bravo, majstori! Oni su ponos Hrvatske!

Image
Foto: Pixsell, Marko Prpić

Hrvatska košarkaška reprezentacija je u finalu SP-a za igrače do 19 godina. U polufinalu su naši košarkaši deklasirali Tursku s 91:56.

4.7.2015.
19:14
Pixsell, Marko Prpić
VOYO logo

Bio je pravi užitak gledati hrvatske košarkaše koji su izveli rapsodiju i svih ovih dana bili u medijskoj sjeni. O njihovim uspjesima se nije pisalo, a kada su se trošile kartice teksta na košarkaše, glavna priča je bila nevjerojatna odluka da Dragan Bender ne nastupi na prvenstvu. No, i bez ponajboljeg igrača koji ne igra zbog smiješnog sukoba oko tenisica, kao i ozljeđenog dvojca (Žižić-Mazalin) koji bi izborniku Nazoru igrao važnu ulogu, naši su košarkaši blistali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Turke su jednostavno uništili pod košem, Marko Arapović (25 koševa, 15 skokova, 6 asistencija, 3 ukradene lopte) i Ivica Zubac (20 poena, devet skokova) su nezaustavljivo trpali i definitivno oduševili sve prisutne NBA skuate. Plasman u finale je ogroman momčadski uspjeh, ali i svim našim reprezentatvcima prigoda za pokazivanje svijetu, jer ovaj turnir su gledali emisari doslovno svih NBA momčadi i kad je bilo najpotrebnije - Hrvati su briljirali.

Finale je na rasporedu u nedjelju navečer (20.30 sati) protiv pobjednika dvoboja SAD-Grčka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uskoro opširnije

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo