POZNATI AMERIČKI SPORTSKI KOMENTATOR IZVRIJEĐAO SRBE KAO NITKO DO SADA: / 'Krivi ste za smrt 16 milijuna ljudi...'

Image
Foto: Profimedia,

'Jesmo li mi to izgubili od Srbije? Imaju li oni uopće hrane u toj svojoj zemlji'

13.9.2019.
11:08
Profimedia,
VOYO logo

Tko bi rekao da će poraz na Svjetskom košarkaškom prvenstvu, i to u borbi za peto mjesto, izazvati ovako velike prijepore. Naime, Amerikancima je jako teško pao poraz od Srbije, iako su i jedni i drugi bili glavni favoriti turnira. Momčad SAD-a došla je na SP u nekoj C ili D postavi nakon što su sve najveće zvijezde redom otkazale nastup, a Srbi su s druge strane imali najjače snage na raspolaganju, premda pojedinci još uvijek nisu bili na razini.

Srbi su, dakle, razbili SAD u naizgled nevažnoj utakmici, ali taštim Amerikancima nikako nije jasno kako im je to uspjela nauditi neka tamo sitna država s istoka, pa makar igrali s rezervama rezerva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrlo ružni komentari

Međutim, s provokacijama i da ne kažemo uvredama, najdalje je otišao sportski komentator na KFC Radiju, bloger i voditelj poznate američke sportske stranice Barsool, Kevin Clancy.

"Jesmo li mi to izgubili od Srbije? Imaju li oni uopće hrane u toj svojoj zemlji", pitao se vrlo zajedljivo na svom Twitter profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, uslijedile su brojne reakcije na ovaj vrlo ružan "tweet", ali tip se nije tu zaustavio već je počeo još žešće provocirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moj 'tweet' je stigao do Srbije! Pa oni imaju internet", odgovara im dalje komentator.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zatim je spomenuo Nikolu Teslu i Gavrila Principa te je istaknuo kako su Srbi započeli Prvi svjetski rat i da su krivi za smrt 16 milijuna ljudi.

"U redu, ispričavam se Srbima. Trebao sam se ophoditi s više poštovanja prema narodu koji je započeo Prvi svjetski rat. E neka ste vi ubili Franju Ferdinanda, 16 milijuna mrtvih. Krasno", napisao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo