POVRATAK VELIKANA: / Toni Kukoč dobio prestižan posao!

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Jedan od najvećih hrvatskih košarkaša svih vremena Toni Kukoč vraća se na mjesto sreće, u klub u kojem je ostvario najveće uspjehe u blistavoj karijeri.

17.8.2015.
19:17
AFP
VOYO logo

Šesterostruki NBA prvaci Chicago Bullsi potvrdili su u ponedjeljak da je Kukoč (46) imenovan posebnim savjetnikom klupskog predsjednika Michaela Reinsdorfa. Ranije je već savjetničku ulogu preuzeo i Kukočev bivši suigrač iz slavnih dana Bullsa Scottie Pippen, ali dvojac će imati različite odgovornosti.

"Dovoljno je pet minuta uz Tonija"

"Dovoljno je biti samo pet minuta uz Tonija da počnete cijeniti njegovu osobnost, strast i profesionalnost, te da prepoznate doprinos koji će dati našoj momčadi u novoj ulozi. Tonijeve će dužnosti biti širokog raspona, donijet će nam vrijedno iskustvo u mnogim područjima, vezano uz strane igrače u momčadi i uz razgovore s partnerima i navijačima. Toni će biti snažan predstavnik nasljeđa i budućnosti ovoga kluba", izjavio je Reinsdorf.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kukoč je u Bullsima proveo sedam sezona, te osvojio tri NBA naslova. Dobio je i priznanje za najboljeg čovjeka s klupe 1996. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osjećam uzbuđenje i čast što sam ponovno dio kluba koji je pomogao definirati moju košarkašku karijeru. Bullsi su postali moja proširena obitelj i stvarno se radujem budućnosti i tome što ću doživotno biti dio Bullsa", istaknuo je Kukoč.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo