Povijesni debakl: Real unistio Barcelonu kao nikad dosad

U velikom finalu ovosezonskog izdanja Eurolige igrat ce madridski Real i Maccabi. Madridani su do finala dosli pregazivsi najveceg rivala Barcelonu.

16.5.2014.
22:53
VOYO logo

Nakon dramaticnog prvog polufinalnog susreta izmedu CSKA i Maccabija, drugo polufinale nije pruzilo nikakvu rezultatsku neizvjesnost. Indisponirana Barcelona nije imala sanse protiv fantasticnog Reala koji je slavio sa za ovu fazu natjecanja nestvarnih 100-62.

Proslog vikenda Barcelona je bila bolja u prvenstvu, cinilo se da u Milano odlazi u boljoj formi, medutim na parketu je bila posve drugacija slika. Real je izgledao kao u prvom dijelu sezone kada je jednostavno bio nezadrziv, a Barcelona s druge strane izuzev Ante Tomica nije imala nijednog raspolozenog igraca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon izjednacene prve dionice, vrlo brzo su se Madridani u drugih deset minuta odvojili i stvorili prednost koja je konstantno "plesala" na dvoznamenkastoj granici, a na poluvrijeme se otislo s jos uvijek dostiznih 45-37.

//www.youtube.com/embed/dSQenhmR9F8

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Medutim vec od samog pocetka drugog poluvremena stvari su krenule krivim smjerom za Barcelonu. Realovi igraci jednostavno nisu mogli promasiti, punili su kos Barcelone koja je na drugoj strani bila sve nervoznija i brzopletija trazeci neku priliku za povratak u susret.

Ona nije dosla vec je prednost konstantno rasla te se zaustavila na konacnih 38 poena razlike - 100-62.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ante Tomic na parketu je proveo 28 minuta i ubacio 16 poena uz sut 6-8 iz igre i osam uhvacenih skokova te je jedini igrac Barcelone koji je imao dvoznamenkasti broj poena, a osim toga bio je i prvi skakac momcadi.

U redovima Madridana raspolozeni Sergio Rodriguez ubacio je 21 poen i podijelio sest asistencija dok je Nikola Mirotic dodao 19 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Madridani ce tako u nedjelju od 20 sati igrati za naslov prvaka Europe protiv Maccabija dok ce CSKA i Barcelona odigrati "predigru" susretom za trece mjesto od 17 sati.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo